Συνάντηση με παλιούς γνωστούς

14:00 3/9/2013 - Πηγή: AEK365

Σε περίπου 15 μέρες το παράξενο ταξίδι της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική ξεκινά και μέσα σε αυτή την πορεία η Ένωση θα συναντήσει παλιούς φίλους αλλά και παλιούς αντιπάλους. Βετεράνοι ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι παίκτες που δουλεύουν πλέον ως προπονητές και "αστέρια" του παρελθόντος βγάζουν το ψωμί τους στην Football League 2'

Στα ματς με τον Περαμαϊκό η ΑΕΚ θα βρει μπροστά της τον Ντανιέλ Μπατίστα

που ανέλαβε πρόσφατα την ομάδα. Στην Τριγλία Ραφήνας αγωνίζεται ο Γρηγόρης Τόσκας ο οποίος έπαιξε στην ΑΕΚ από το 2000 έως το 2005. Νίκος Βούλγαρης, Κωσταντίνος Βάσος και Γιάννης Καλογέρης έχουν περάσει από τις Ακαδημίες της Ένωσης και πλέον παίζουν στον Πανναξιακό. Στον πάγκο της ομάδας της Νάξου ο Γιώργος Βλαστός γνωστός από την παρουσία του στον ΟΦΗ τη δεκαετία του '80 όπου και πρωταγωνιστούσε.

Στον Ηλυσιακό επέστρεψε η σημαία του. Ο Ηλίας Κάμπας που πέρασε από τον Ατρόμητο γύρισε στην ομάδα της καρδιάς του. Εκεί αγωνίζεται και ο Άκης Στρατάκης με θητεία στον Αστέρα Τρίπολης. Στα ματς με το Αιγάλεω η ΑΕΚ θα βρει απέναντι της τον Λουτσιάνο ντε Σόουζα που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία στο "Σίτι" όπου αγωνίζεται ακόμα ο Κώστα Παπουτσής. Στην Κηφησιά αγωνίζεται ο 37χρονος πλέον Γιώργος Κορακάκης ενώ στον Α.Ο Περιστερίου έχει μετακομίσει ο Ανδρέας Χρόνης, παίκτης που πέρασε για ένα μικρό διάστημα από την ΑΕΚ. Ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Καζαντζής τον οποίο η Ένωση είχε βρει απέναντι της με τη φανέλα της Προοδευτικής παίζει στον Κυανό Αστέρα Βάρης.

Αντιμετωπίζωντας τον Ηρόδοτο αντίπαλος της Ένωσης θα είναι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, προπονητής στην ομάδα της Νέα Αλικαρνασσού. Αστέρι της ομάδα ο Ζαν Κούρτι με πέρασμα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και τον Εργοτέλη. Τέλος στον Ερμή Ζωνιανών αγωνίζεται ο Μανόλης Ρουμπάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα