Συνάντηση Ντέμη-Δημητρέλου

20:57 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τη στιγμή που όλοι στην ΑΕΚ σκέφτονται (πλέον) κυρίως τους αγώνες των πλέι οφ, πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους και η διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας. Αυτές οι σκέψεις δεν γίνονται μόνο από το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και από τους διοικούντες, καθώς βλέπουν ότι το πλάνο του Ντέμη Νικολαΐδη προχωράει, ενημερώνονται από τους ανθρώπους του που βρίσκονται τόσο μέσα στο Δ.Σ., όσο και στην ΠΑΕ, ωστόσο απευθείας μαζί του δεν έχουν καθίσει για να μιλήσουν. Η 9η Μαΐου

πλησιάζει, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. και στην διοίκηση θέλουν να γνωρίζουν αν ο Ντέμης Νικολαΐδης θα επιστρέψει την συγκεκριμένη ημέρα ή οι επαφές του θα... τραβήξουν και άλλο.

Έτσι λοιπόν, σκοπός του Ανδρέα Δημητρέλου είναι να επικοινωνήσει με τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης, μόλις πατήσει Ελλάδα και να κανονίσει ένα ραντεβού για Πέμπτη ή Παρασκευή, καθώς Τρίτη-Τετάρτη θα είναι στη Θεσσαλονίκη ο ίδιος, ενώ μετά είναι διήμερο εκλογών και ίσως να απουσιάζει ο Νικολαΐδης. Πρόθεσή του είναι να ενημερωθεί αλλά και να ενημερώσει για κάποια καθημερινά θέματα της ομάδας, εκτός των οικονομικών φυσικά, για τα οποία ο Ντέμης είναι απολύτως ενήμερος από τους πολλούς ελέγχους που έχουν γίνει στα βιβλία. Παράλληλα, θέλει να αναλύσει λεπτομερώς τις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον έφορο, σχετικά με τις προσπάθειες που γίνονται τον τελευταίο καιρό στο συγκεκριμένο... μέτωπο.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά το aek365, ζήτησε από τον κ. Καββαδία επιμήκυνση των δόσεων, ειδάλλως η ΠΑΕ (και η κάθε ΠΑΕ) δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Κάτι ανάλογο ήθελε να πετύχει και ο Ανδρέας Δημητρέλος, έχοντας εξηγήσει αναλυτικά την κατάσταση που θα επικρατήσει αν οι δόσεις δεν γίνουν πολλές περισσότερες από 24 με 30 που είναι τώρα. Έτσι λοιπόν, θεωρώντας δεδομένη την επιστροφή του Νικολαΐδη, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θέλει να τον ενημερώσει ακριβώς τι έχει ειπωθεί για το συγκεκριμένο θέμα με τον έφορο της ΦΑΕ Αθηνών, ώστε να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα