Συνάντηση Σεβαστή με Ντιάκ

22:43 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με τον πρόεδρο της IAAF Λαμίν Ντιακ και τον Γενικό Γραμματέα Εσαρ Γκαμπριέλ είχε κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος.

Ο Σενεγαλέζος ισχυρός άνδρας της IAAF ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν

ν οι Ελληνες αθλητές, λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Ντιακ αναγνωρίζοντας ότι ο ΣΕΓΑΣ είναι από τα ιδρυτικά μέλη της IAAF και γνωρίζοντας ότι έχει συμβάλει στο κίνημα, δεσμεύθηκε πως θα προσπαθήσει να στηρίξει ουσιαστικά την προσπάθεια που γίνεται στην ομοσπονδία.

Ο ΣΕΓΑΣ ζήτησε την βοήθεια της IAAF για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού σταδίου, προκειμένου είναι σε θέση να φιλοξενήσει διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Παράλληλα Σεβαστής και Δημακός ζήτησαν ακόμη να αυξηθεί ο αριθμός των αθλητών, τα έξοδα των οποίων καλύπτει η IAAF για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν στην Βαρκελώνη. Τέλος η ομοσπονδία εξέφρασε την επιθυμία να λάβει από την IAAF άλλα 20 σετ του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για το πρόγραμμα Kids Athletics, όπως και ακόντια 500 γρ. τα οποία θα αρχίσουν τα χρησιμοποιούν οι αθλητές της κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων, από το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα