Συνέχισε με ήττα ο ΟΣΦΠ

17:01 19/12/2013 - Πηγή: AEK365

Την τρίτη διαδοχική του ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός από την Πριμόριε Ριέκα. Συγκεκριμένα, οι Κροάτες επιβλήθηκαν με 12-8 των Πειραιωτών στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», με τους «ερυθρόλευκους» να παραμένουν χωρίς βαθμό στον όμιλό τους.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 5-3 στις αρχές της δευτέρας περιόδου. Οι Κροάτες με σερί 4-0 βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, όμως Βλαχόπουλος και Φουντούλης έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Ντένις Βάργκα έφερε ξανά τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με πέναλτι, για να ισοφαρίσει ο Γιάννης Φουντούλης με τον ίδιο τρόπο. Εκεί ξεκίνησε η κατάρρευση των «ερυθρολεύκων», με τον Μούσλιμ και τον Ομπράντοβιτς να δίνουν «αέρα» δύο τερμάτων και τον Ντένες Βάργκα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΙΜΟΡΙΕ ΡΙΕΚΑ 8-12

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 3-5, 1-2, 0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Πρέκας, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 3, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Γαλανίδης

ΠΡΙΜΟΡΙΕ ΡΙΕΚΑ: Βίτσαν, Ράντου 1, Μπουλιούμπασιτς, Κράπιτς 2, Βάργκα Ντεν. 2, Σούκνο 3, Μούσλιμ 1, Πέτροβιτς, Βάργκα Νταν., Ομπράντοβιτς 2, Σέτκα, Γκαρσία 1, Γελόβινα

Keywords
Τυχαία Θέματα