Συνεχίζει ακάθεκτη η Λαμία

17:07 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών - Αχαρναϊκός 0-2
(19' Ιορδανίδης, 39' Ταμπάκης)

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2014

Πανηλειακός - ΑΕΚ 0-3 ά.α.

Καλλιθέα Φωστήρας 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης
Την μόλις δεύτερη νίκη της στο Πρωτάθλημα της Football League πέτυχε η Καλλιθέα

και «ανάσανε» σημαντικά μιας και ξέφυγε από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Καλύτερη η ομάδα του Νίκου Παντέλη επικράτησε χάρη σε γκολ Πίκολο στο 23', ενώ ο Μασάδο έχασε πέναλτι στο 21' για τους γηπεδούχους. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Καλλιθέα και στο 63' με τον Κατσικογιάννη.

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Παγώνης, Λεβέντης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης(64' Μπέλης), Μιχαλόπουλος, Μασάδο, Αρναρέλης, Τσίπρας(73' Αριανούτσος)
Φωστήρας (Κ. Βαζέχα): Γκέκας, Μπελέρης(46' Σιώπης), Αχείμμαστος, Ζυγογιάννης, Τεγούσης, Ράμα(65' Κανελλόπουλος), Μήτκας, Γρομητσάρης, Μουστόγιαννης, Κακαράς, Σακελλαρίου(46' Ποτουρίδης)

ΑΟΤ Αλίμου - Ερμιονίδα 3-2
ΓΗΠΕΔΟ: Καισαριανής

Δεύτερη νίκη για τον Άλιμο στο Πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το... δεξί στο νέο έτος. Ο Άλιμος, επικράτησε με σκορ 3-2 της Ερμιονίδας και μάλιστα με ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παβίσεβιτς (20'), για να έρθουν τρία τέρματα από τους Ιωάννου (38'), Σαγανά (47' πεν.) και Μπεριέξ (51'). Ο Παβίσεβιτς στο 84' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιγιάλειος - Επισκοπή 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Αιγίου
Κακό παιχνίδι στο Αίγιο ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Επισκοπή με τους γηπεδούχους να μην μπαίνουν με το «δεξί» στο νέο έτος. Αντίθετα, συμαντικός βαθμός για την Επισκοπή.

Παναιγιάλειος (Μ. Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Νάστος(46' Μίλιεβιτς), Τσατσαρής(55' Σανδραβέλης), Μπούνας, Μπουρλάκης, Ντος Σάντος, Σκαρτσίλας(46' Σκαρτσίλας).
Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δρακάκης, Δουμάνης, Νικόλτσης(78' Πετράκος), Μποτωνάκης, Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε(83' Βιτώρος), Λάμπρου, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης.

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης (18:00)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2014

Λάρισα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
(19' Καρανίκας, 72' Πινδόνης)

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2014

Λαμία - Αιγινιακός 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας
Ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Λαμία να παίξει απέναντι στον Αιγινιακό για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-1. Τα... χρειάστηκαν στο τέλος οι γηπεδούχοι μιας και είδαν να μειώνει στο 67' ο Κυνηγόπουλος τα γκολ των Φατιόν και Γκούρμα (1' και 43'). Έτσι, η Λαμία συνέχισε να οδηγεί την κούρσα στον Βόρειο Όμιλο.

Λαμία (Μ. Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Φατιόν, Γιενκά(66' Καμαρά), Νεόφυτου(59' Φράγκος), Χαϊκάλης(80' Αντωνόπουλος), Μουμίν, Γκούρμα
Αιγινιακός (Σ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Ντος Σάντος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο(64' Κυνηγόπουλος), Ζούρκος, Πέντα, Πολύζος, Αχαλινόπουλος Κ., Καζάκης

Αγροτικός Αστέρας - Ζάκυνθος 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Ευόσμου
Συνεχίζει τον... κατήφορο η Ζάκυνθος. Η ομάδα του νησιού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και δείχνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει στους ρυθμούς που ξεκίνησε τη σεζόν.. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και άνοιξαν νωρίς το σκορ (4') με τον Οικονόμου, αλλά ο Καπιάς στο 92' ισοφάρισε για τον γηπεδούχο Αστέρα, ο οποίος είχε τεράστια ευκαιρία να γυρίσει το ματς στο 94' με τον Ντόικιτς.

Αγροτικός Αστέρας (Π. Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντοϊκιτς, Γεωργιάδης, Παλάσκας, Καρακατσάνης(51' Κρυστάλλης), Πέεφ(82' Χατζηλιάδης), Μίλιτς, Καθάριος(70' Αθανασιάδης)
Ζάκυνθος (Ν. Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Νόνης, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Πιτταράς(81' Πιτταράς), Κριτσμάρεβιτς, Κυριακίδης, Αποστόλου, Κρολ, Λέκκας

Φωκικός - Ολυμπιακός Βόλου 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Άμφισσας
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Φωκικός και Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, ενώ ο Φωκικός των τόσων προβλημάτων και με υπηρεσιακό προπονητή, «τσίμπησε» ακόμα έναν βαθμό. Το σκορ άνοιξε ο Διαμαντόπουλος στο 65' με πέναλτι το οποίο έκανε ο Μουστάκης. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» είχε χάσει λίγα λεπτά πριν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Σχεδόν άμεση η απάντηση του Φωκικού στο 70' με τον Καλέργη να φέρνει το ματς στα ίσα.

Φωκικός (Γ. Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Ντάμπος, Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ρεβυθόπουλος, Ζαχαρόπουλος(77' Καρυπιάδης)
Ολυμπιακός Βόλου (Γ. Κούτσης): Κολίτσι, Καρράς(55' Μεζά), Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Νικολιάς, Μπιτάνγκ(83' Σκοπελίτης), Θέος(59' Μαρτίνεθ), Διαμαντόπουλος

Πιερικός - Εθνικός Σερρών 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Κατερίνης
Τεράστια βαθμολογική «ανάσα» για τον Πιερικό που επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Σερών για την 11η αγωνιστική της Football League και ξέφυγε από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Δεν κατάφερε η ομάδα των Σερρών να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ειδικά μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ και έμεινα χαμηλά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ο Ελιομάρ στο 42ο λεπτό.

Πιερικός (Θ. Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Σπάσιτς, Τσιάρας, Σίλβα, Γιαννούλης, Μπουζούκης, Μυστακίδης, Αλεξίου, Ντόσης
Εθνικός Σερρών (Ν. Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι, Πλαβούκος(61' Κρεββατάς), Νικολτσης(54' Παναγιωτίδης), Κουκόλης, Μαρίνου, Τσιλούλης, Σαββίδης(70' Χατζηδημητρίου)

Απόλλων Καλαμαριάς - Ηρακλής (16:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα