Συνεχίζει ακάθεκτη η Σάλκε

18:41 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΛΚΕ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Βέλτινς Αρίνα»
Στις πέντε αύξησε το σερί των νικών της η Σάλκε, καθώς επικράτησε με 3-1 της Στουτγάρδης στην «Βέλτινς Αρίνα» για την 18η Αγωνιστική της Γερμανίας, πιάνοντας την Μπάγερν στην 1η θέση με τριάντα επτά βαθμούς. Η Σάλκε πήρε προβάδισμα στο 3' όταν ο Χέβεντες επιχείρησε την σέντρα-σουτ από τα δεξιά και ο Μάτιπ με κοντινό πλασέ

νίκησε τον Ούλριχ, κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 18' με τον Χούντελααρ να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Χόγκερ, ενώ στο 25' η Στουτγάρδη «φλέρταρε» με την ισοφάριση όταν ο Χάιναλ τροφοδότησε τον Πογκρέμπνιακ που σούταρε πάνω στον Ουνερστάλ. Οι «Βασιλικοί μπλε» κλείδωσαν την νίκη στο 58' όταν μετά από κόρνερ του Ντράξσλερ από τα δεξιά ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Η Σάλκε σκόραρε ξανά στο 80' όταν Μαρικά, Ραούλ και Χούντελααρ έπαιξαν όμορφα το «τριγωνάκι» και ο Ολλανδός τροφοδότησε τον Ντράξλερ, ο οποίος με δεξί πλασέ έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν απλά στο 87' όταν ο Χάιναλ με φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ουνερστάλ, όμως στην επαναφορά ο Οκαζάκι με αριστερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΣΑΛΚΕ: Ουνερστάλ, Ουτσίντα, Χέβεντες (42' λτρ Μέτσελντερ), Παπαδόπουλος, Φούκς, Χόγκερ, Μάτιπ, Ομπάσι (75' Μάρικα), Μπαουμγιόχαν (46' Ντρά;ξλερ), Ραούλ, Χούντελααρ.
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ούλριχ, Σελοζί, Τάσι, Ροντρίγκες, Μολινάρο, Κβιστ (62' Σκίμπερ), Χάρνικ (62' Οκαζάκι), Χάιναλ, Πογκρέμπνιακ (85' Χολζχάουερ), Κουζμάνοβιτς, Κακάου.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Βολφσβάγκεν Αρίνα»
Βαθιά «ανάσα» πήρε η Βόλφσμπουργκ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κολωνίας στην «Βολφσβάγκεν Αρίνα» φθάνοντας τους είκοσι τρείς βαθμούς. Η Κολωνία απείλησε στο 21' με τον Ποντόλσκι να σουτάρει από την μικρή περιοχή και τον Μπενάλιο να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 22' από την εκτέλεση του Κλέμενς οι «τράγοι» άγγιξαν το 0-1 όταν ο Νοβάκοβιτς τροφοδότησε τον Ποντόλσκι που με σουτ από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Μπενάλιο. Η Βόλφσμπουργκ απάντησε στο 34' όταν Κου και Ντεζάγκα συνδυάστηκαν και ο πρώτος πάσαρε στον Βιεϊρίνια που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Ρένσινγκ έδιωξε σε κόρνερ. Οι «λύκοι» πήραν την νίκη στο 78' όταν ο Τρας σέντραρε από τα αριστερά για τον Πόλτερ, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Ρένσινγκ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Τρας, Μάτλουνγκ, Φελίπε, Ροντρίγκεζ, Πόλακ, Γίρανεκ (79' Ζοσουέ), Κου (74' Σιο), Ντεζάγκα, Σάφερ, Βιεϊρίνια (46' Πόλτερ).
ΚΟΛΩΝΙΑ: Ρένσινγκ, Μπρέγκο, Ζερομέλ, Πεζονί, Έϊγκλερ, Λάνινγκ (85' Ισάακ), Ρίχτερ, Κλέμενς (85' Ρόσι), Πέζτσκο (63' Γιάγιαλο), Ποντόλσκι, Νοβάκοβιτς.
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΑΝΟΒΕΡΟ: 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Ράιν Νέκαρ Στάντιον»
Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Χοφενχάιμ και Ανόβερο στο «Ράιν Νέκαρ Στάντιον», παίρνοντας από ένα βαθμό. Το Ανόβερο έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 15' όταν Σμίκερμπακ και Στόπελκαμπ έπαιξαν το ένα-δύο και ο πρώτος πάσαρε στον Αμπν
Keywords
Τυχαία Θέματα