Συνεχίζει κανονικά ο Μελισσανίδης τα πλάνα του για γήπεδο και ομάδα

12:00 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα από την ΕΕΑ υπάρχει ασυμβίβαστο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Συγκεκριμένα ο Μελισσανίδης λόγω της συμμετοχής του γιού του Γιώργου στην κοινοπραξία που απέκτησε το 33% του ΟΠΑΠ δεν μπορεί να είναι μέτοχος ή να ασκεί διοίκηση σε επαγγελματική ομάδα. Το δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL αναφέρει: «H παρουσία του γιου

του Δημήτρη Mελισσανίδη, Γιώργου, στην κοινοπραξία που αγόρασε το 33% του OΠAΠ απαγορεύει την (τυπική) συμμετοχή του Δημήτρη Mελισσανίδη στα διοικητικά της AEK όπως αποφάνθηκε η Eπιτροπή Eπαγγελματικού Aθλητισμού έπειτα από ερώτημα του ίδιου του Δημήτρη Mελισσανίδη.

H EEA στη γνωμοδότησή της αναφέρει επικαλούμενη τον νόμο 2725 του 1999 (άρθρο 3, παρ. 1, 6, 7 και άρθρο 69, παρ. 8), ότι: «Προκύπτει με σαφήνεια κώλυμα για τη συμμετοχή καθ' οιονδήποτε τρόπο φυσικού προσώπου στα όργανα διοίκησης ή μετοχικής σύνθεσης αθλητικής Aνώνυμης Eταιρείας εάν συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού συμμετέχει καθ' οιονδήποτε τρόπο σε οργανική διοικητική ή μετοχική σύνθεση καθ' οιοδήποτε τρόπο με την Aνώνυμη Eταιρεία με την επωνυμία OΠAΠ».»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά τα πλάνα του για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και για την επανεκίνηση της ομάδας από την Γ Εθνική. Η ΑΕΚ μετά την εισαγωγή της σε καθεστώς εκκαθάρισης θα είναι Ερασιτεχνικό σωματείο οπότε δεν υπάρχει κανένα κώλυμα ενώ στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τον Μελισσανίδη. Τέλος πολύ σύντομα αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση από τον ίδιο τον Μελισσανίδη που θα ξεδιαλύνει το τοπίο πλήρως. Τα πάντα πάντως στην ΑΕΚ συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά με την νέα τάξη πραγμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα