Συνεχίζει ο Τσάτουμας

15:52 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Τέταρτος σταθμός η Κωνσταντινούπολη. Ο Λούης Τσάτουμας, δικαίως θα «κουβαλήσει» στην Πόλη τον τίτλο του...αρχηγού της ελληνικής αποστολής, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (9-11/3).

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο μήκος, σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, έχει αγωνιστεί σε τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα και έχει ως καλύτερη ανάμνηση την τέταρτη θέση το 2006 στη Μόσχα με άλμα στα 8,10 μέτρα. «Πάντα είναι ωραίο να συμμετέχεις σε μεγάλες διοργανώσεις.

Δεν έχει σημασία αν ήδη έχεις πάρει μέρος σε μία, σε πέντε ή σε δέκα μεγάλους

αγώνες, κάθε φορά είναι μια νέα φορά», εξηγεί ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού για την τέταρτη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Αναφορικά με το πώς σκέφτεται τη φετινή διοργάνωση, είπε: «Όταν αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο είναι λογικό να ψάχνεις το καλύτερο δυνατό. Τη συμμετοχή στον τελικό και φυσικά ένα μετάλλιο.

Με αυτές τις σκέψεις θα ταξιδέψω στην Κωνσταντινούπολη. Το επίπεδο του αγώνα θα είναι καλό καθώς υπάρχουν αρκετοί αθλητές που δείχνουν ότι μπορούν να κυμανθούν σε υψηλές επιδόσεις. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να αποδώσω αυτό που μπορώ. Στη διάρκεια της σεζόν είχα την ευκαιρία να κάνω μια σειρά από αγώνες, από τους οποίους σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Υπήρξαν και τα απρόβλεπτα προβλήματα, όπως, ο αγώνας στη Στοκχόλμη όπου αναγκάστηκα να εγκαταλείψω, λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα, όμως, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Ο Τσάτουμας έχει «προσγειωθεί» φέτος στα 8,05 μ., επίδοση που είναι η έκτη ανάμεσα στους αθλητές που έχουν δηλωθεί να πάρουν μέρος στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα