Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κομοτηνή

17:51 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το θρίλερ με την ομηρία στην εταιρία HELESI PLC συνεχίζεται. Λίγο πριν τις 16:00, ο δράστης άφησε ελεύθερο τον έναν από τους τρεις πρώην συναδέλφους του. Ωστόσο, εξακολουθεί να κρατά ομήρους άλλους δύο και αρνείται να παραδοθεί.

Στο σημείο όπου εξελίσσεται το θρίλερ βρίσκονται δυνάμεις της ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη, μετά από έκκληση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Το εργοστάσιο έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ειδικοί διαπραγματευτές προσπαθούν να πείσουν τον ένοπλο να αφήσει ελεύθερους τους ομήρους.

Ο δράστης, που είναι ένας 62χρονος πρώην εργαζόμενος στο εργοστάσιο, εισέβαλε στις εγκαταστάσεις, κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε αρχικά έναν οδηγό και στη συνέχεια τον ιδιοκτήτη. Και οι δύο διακομίστηκαν στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο Κομοτηνής και σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, είναι καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Ο 62χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και απολύθηκε από την εταιρία πριν εννέα μήνες. Οι άνθρωποι της εταιρία ισχυρίζονται ότι πρόκειται για πρόσωπο με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος είχε απολυθεί, επειδή είχε προκαλέσει επεισόδια στο χώρο εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα