«Συνεχίζουμε τη δουλειά μας»

18:42 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μέσω συνέντευξης του στη NOVA, μίλησε για το θέμα της παραμονής του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του θα συνεχίσουν τη δουλειά ως το τέλος της σεζόν, παρά τα διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλυτικά:

Με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν πόσο δύσκολο είναι

και για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον προπονητή της ομάδας να επικεντρωθούν στον αγωνιστικό στόχο τους;

Δεν είναι εύκολο. Και τούτο διότι όλοι ξέρουμε πως όταν στη ζωή μας δημιουργούνται και πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά προβλήματα, οπωσδήποτε δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να επικεντρωθείς στους στόχους σου. Όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες αποτελούν τον επίλογο συσσωρευμένων προβλημάτων τα οποία μαζεύονταν κατά τη διάρκεια του χρόνου. Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, θα ήθελα να πω ότι έχουν αντιδράσει μ' έναν τρόπο επαγγελματικό και σωστό στη μέχρι τώρα κατάσταση. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να διαβεβαιώσω ότι ως το τέλος της περιόδου, με περισσότερα ή με λιγότερα προβλήματα, εμείς θα συνεχίσουμε παρ' όλες τις δυσκολίες να δουλεύουμε σκληρά, έντιμα και σοβαρά όπως πάντοτε κάναμε.

Με δεδομένο ότι ο σύλλογος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στους μετόχους;

Ό, τι ήταν να πω το έχω ήδη πει. Όσοι γνωρίζουν την κατάσταση ξέρουν και αυτά που πρέπει να κάνουν. Εγώ από την πλευρά μου βρίσκομαι εδώ, εργάζομαι για τον Παναθηναϊκό, έχω μιλήσει, έχω πει προς όλους αυτά τα οποία πίστευα, και τι κατά τη γνώμη μου θα ήταν σωστό να γίνει. Από εκεί και πέρα, αυτοί που έχουν αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε τη δουλειά μας και μέχρι το τέλος της περιόδου θα είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν σεβόμενοι το Σύλλογο και την ιστορία του.

Για να τελειώνουμε με τα εξωαγωνιστικά: πάλι γράφτηκε ότι σκέφτεστε να φύγετε και ότι δεν είστε διατεθειμένος να μείνετε στο Σύλλογο και τη νέα χρονιά. Θα θέλατε να κάνετε κάποιο σχόλιο επ' αυτού;

Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος της περιόδου. Επίσης πρέπει να πω ότι κάθε επαγγελματίας για να παραμείνει σε έναν Σύλλογο πρέπει να έχει λάβει την πρόσκληση από τη διοίκηση του Συλλόγου ώστε να συνεχίσει να δουλεύει γι' αυτόν. Άρα λοιπόν, αυτό το ζήτημα έχει να κάνει με δύο πλευρές: με την πλευρά της διοίκησης και με εμένα τον ίδιο. Κανείς δεν μπορεί να πει πως θέλει να μείνει και να μείνει αν δεν έχει τη συγκατάθεση της διοίκησης. Συνεπώς πρέπει να συμφωνήσουμε και οι δύο. Επίσης πρέπει να πω ότι κανένας δεν μπορεί να γράφει πράγματα τα οποία εγώ δεν έχω πει. Οτιδήποτε γράφεται και δεν το έχω πει εγώ ο ίδιος αποτελεί απλά κάτι που δεν ισχύει. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να γράφετε και να δημοσιεύετε ό, τι έχω πει εγώ ο ίδιος δημόσια και ξεκάθαρα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος να ξεχαστούν οι παίκτες και ο κόσμος του Παναθηναϊκού από όλα αυτά τα προβλήματα. Υπάρχει το παιχνίδι με τον Άρη, σε συνέχεια μιας πολύ καλής εμφ

Keywords
Τυχαία Θέματα