Συνέλαβαν εγκληματία ο... Μπάτμαν και το... στρουμφάκι!

16:44 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Απίστευτο και όμως αληθινό: Μια ομάδα ανθρώπων ντυμένοι ως Μπάτμαν, Ρόμπιν, Ντέιβιντ Χάσελχοφ καθώς και ένα στρουμφάκι βοήθησαν τους αστυνομικούς να συλλάβουν έναν εγκληματία σε σούπερ μάρκετ περιοχής της Σκωτίας.
Ένας άντρας ντυμένος ως Ρόμπιν βρισκόταν στην οδό Eskview στο Musselburgh, όταν δέχθηκε επίθεση λίγο πριν τις 20.00 την Παρασκευή.
Αυτός και οι φίλοι του, φορώντας όλοι εντυπωσιακές στολές, κάλεσαν την αστυνομία προτού τον κυνηγήσουν μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ.
Μετά από μια συμπλοκή στο διάδρομο με το χαρτί υγείας, ο 21χρονος άνδρας συνελήφθη.

Αργότερα κρίθηκε ένοχος στο δικαστήριο.
Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η αστυνομία του Ανατολικού Lothian έγραψε γι' αυτούς στο tweeter, ευχαριστώντας τους μασκαρεμένους άνδρες για τη βοήθειά τους.
Το tweet ανέφερε τα εξής: Ευχαριστούμε τον Μπάτμαν, τον Ρόμπιν, τον πατέρα του Ρόμπιν, ένα στρουμφάκι και τον Χάσελχοφ για τη βοήθειά τους την Παρασκευή το βράδυ. Ζητούμε συγνώμη από το σούπερ μάρκετ για τα ρολά χαρτιού υγείας».
Ένα άλλο tweet από αστυνομικούς στο Ανατολικό Lothian ανέφερε: «Ο Ρόμπιν επιτέθηκε, η ασρτυνομία κλήθηκε, η ομάδα βοήθησε στην καταδίωξη, μικρή αναστάτωση στα ράφια του σούπερ μάρκετ, κανείς δε θα μπορούσε να σκεφτεί ένα τέτοιο σενάριο!».

Πηγή: BBC

Keywords
Τυχαία Θέματα