Συνέρχεται η Σέλτικ

17:41 13/9/2014 - Πηγή: AEK365

SCOTTISH PREMIER LEAGUE- 6η αγωνιστική

Σέλτικ-Αμπερντίν 2-1
(7' Ντενάιερ, 46' Κόμονς/ 60' Γκουντγουίλ)

Χαμόγελα ξανά στη Σέλτικ, μετά από καιρό, με τη πρωταθλήτρια Σκωτίας να κερδίζει 2-1 την Αμπερντίν και να παίρνει τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά από δυο αγωνιστικές. Επιπλέον, για τη Σέλτικ ήταν η πρώτη νίκη σε πέντε αγώνες.
Μόλις στο 7ο λεπτό ο Τζέισον Ντενάιερ έβαλε μπροστά στο σκορ τους παίκτες του Ρόνι Ντέιλα και ο Κρις Κόμονς, ένα λεπτό μετά την έναρξη της επανάληψης, διπλασίασε τα τέρματα για τη Σέλτικ. Η Αμπερντίν

στο δεύτερο ημίχρονο το πάλεψε, μείωσε με τον Ντέιβιντ Γκουντγουίλ αλλά δεν απέφυγε την 3η ήττα σε πέντε παιχνίδια.

Πάρτικ Θιστλ-Ινβερνές 3-1
(19' Λόουλες, 23'Οσμάν, 72' Χίγκινμποθαμ/ 13' Ντόραν)

Απότομη προσγείωση για Ινβερνές που είδε το αήττητο της να λαμβάνει τέλος στην έδρα της Πάρτικ Θιστλ που πέτυχε μεγάλη νίκη με σκορ 3-1. Ο Άαρον Ντόραν έδωσε το προβάδισμα στην Ινβερνές στο 13ο λεπτό αλλά μέσα σε τέσσερα λεπτά οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς. Στο 19' ο Στίβεν Λόουλες ισοφάρισε και στο 23ο λεπτό ο Αμπντούλ Οσμάν έκανε το 2-1. Στην επανάληψη, η Ινβερνές έχανε την ευκαιρία αλλά η Πάρτικ Θιστλ έφτασε στο γκολ με τον Καλούμ Χίγκινμπόθαμ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Νταντί Γιουνάιτεντ-Χάμιλτον 2-2
(17' Τσιφτσί, 45+1 Φογιούτ/ 28' Αντουάν Κουριέ, 34' Αντρέου)

Την ήττα της Ινβερνές εκμεταλλεύτηκε η Χάμιλτον που ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Νταντί Γιουνάιτεντ, εκτός έδρας, και βρέθηκε στη κορυφή με 13 βαθμούς. Η Νταντί προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με τον Ναντίς Τσιφτσί αλλά στο 28ο λεπτό ο Μίκαελ Αντοάν Κουριέ ισοφάρισε για να έρθει ο Άντονι Αντρέου στο 34' να βάλει μπροστά την Χάμιλτον. Ωστόσο, η Νταντί Γιουνάιτεντ μπόρεσε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα με τον Γιάροσλαβ Φογιούτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Σημειώνεται πως οι δυο ομάδες στην επανάληψη αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο καθώς, από τη μεν Νταντί Γιουνάιτεντ αποβλήθηκε ο Τσιφτσί, από τη δε Χάμιλτον ο ΜακΚίνον.

Κιλμάρνοκ-Σεντ Μίρεν 2-1
(63' Μούιρχεντ, 82' Κονόλι/ 71' Ντρούρι)

Επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από την Ινβερνές, για την Κιλμάρνοκ που επικράτησε 2-1 της Σεντ Μίρεν που μετρά πέντε σερί ήττες. Τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη όταν στο 63' ο Ρόμπι Μούιρχεντ, που είχε περάσει αλλαγή, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά στο 71ο λεπτό ο Άνταμ Ντρούρι ισοφάρισε πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της Σεντ Μίρεν στο εφετινό πρωτάθλημα. Αλλά στο 82ο λεπτό, έπειτα από φάουλ του Σάμι Κλίνγκαν, ο Μαρκ Κονόλι έκανε το τελικό 2-1 για την Κιλμάρνοκ.

Ρος Κάουντι-Μάδεργουελ 1-2
(78' Μπόις/ 49' Βίγκουρς, 54' Σούτον)

Σεντ Τζόνστον-Νταντί 1-0
(28' Χάρκινς)

Keywords
Τυχαία Θέματα