Συζήτηση...ανάπτυξης

21:01 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Μια σειρά από θέματα που αφορούν τον ευρωπαϊκό στίβο και την προώθηση του συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΑΑ, που συνεδρίασε την Κυριακή στις Βρυξέλλες. Τα μέλη της επιτροπής ξόδεψαν αρκετό από το χρόνο τους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, το οποίο από το 2012 διεξάγεται κάθε δύο χρόνια με αποτέλεσμα να συμπίπτει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακούστηκαν διάφορες απόψεις σχετικά με το αν αυτό είναι προς όφελος της διοργάνωσης και τελικά επικράτησε η άποψη πως η διοργάνωση με τη νέα της μορφή είναι προς την κατεύθυνση της στήριξης των Νέων αθλητών, γεγονός φυσικά που ικανοποιεί την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι προώθησης και ενίσχυσης του προγράμματος Kids Athletics σε όλες της χώρες της Ευρώπης.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και η πρόταση της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, κάθε χρόνο. Η πρόταση εξετάσθηκε από τα μέλη και αναμένεται να επανέλθει στην ατζέντα σε μελλοντικές συναντήσεις.

Μέλος της επιτροπής είναι και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα