ΤΑ 21 ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011

20:01 1/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΩΝ ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΝΤΟΥ & ΕΡΓΚΕΤ ΠΑΠΠΑ

Το 2011 πηγαίνει στον πάγκο και σειρά να μπει στο παιχνίδι έχει το 2012. Η χρονιά που μας πέρασε είχε αρκετά στιγμιότυπα τα οποία θα τα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Κάποια από τα παιχνίδια που πραγματοποίησαν οι ελληνικές ομάδες, τόσο στο εσωτερικό όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ξεχώρισαν τόσο που ανεβαίνουν στο βάθρο των αναμνήσεων αυτής της χρονιάς. Άλλα παιχνίδια βέβαια συμπεριλήφθηκαν στη λίστα όχι γιατί ήταν θεαματικά αλλά γιατί στιγμάτισαν με την εξέλιξή τους το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το aek365.gr

θυμάται τα 21 παιχνίδια που άφησαν το δικό τους ξεχωριστό θέαμα...

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 11/10/2011 1-2
Νίκη η οποία προήλθε δύσκολα αλλά και με όμορφο τρόπο ήταν εκείνη της Εθνικής κόντρα στη Γεωργία. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια κατάφερε να σκοράρει πρώτη με αποτέλεσμα να βάλει την Ελλάδα σε... μπελάδες αφού θέλαμε τουλάχιστον έναν βαθμό προκειμένου να περάσουμε στην επόμενη φάση του Euro 2012. Το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς με όμορφο τέρμα του Φωτάκη, πήρε και τη νίκη περνώντας με αυτό τον τρόπο νικηφόρα στα τελικά της διοργάνωσης.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ 7/10/2011 2-0
Η νίκη της Εθνικής μας απέναντι στην Κροατία ήταν αυτή που έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς, καθώς σε αυτό το ματς πήραμε το μεγάλο προβάδισμα για πρωτιά στον όμιλο. Με γκολ του Σαμαρά και του Γκέκα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 2-0 έβαλε... πλώρη για Πολωνία και Ουκρανία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 23η αγωνιστική 2-1
Ένα ματς που δεν θα το θυμόμαστε, δυστυχώς, για το όμορφο ποδόσφαιρο που παίχτηκε, αλλά για τα τραγικά που συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε εκείνο το παιχνίδι είχε επικρατήσει τελικά ο Ολυμπιακός με γκολ οφσάιντ του Πάντελιτς, ωστόσο πολλοί διαφώνησαν για το αποτέλεσμα. Το ματς ήταν επίσης και μια παρωδία του ποδοσφαίρου με τα γεγονότα που έλαβαν μέρος μετά το τελευταίο σφύριγμα του Καλόπουλου.

ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ 2η αγωνιστική 3-4
Ήταν έναρξη της φετινής σεζόν, όταν η Ξάνθη υποδέχτηκε την ΑΕΚ στα Πηγάδια όπου έγινε ένα μεγάλο ματς, ίσως το καλύτερο που έχουμε δει φέτος στην Σούπερ Λιγκα. Το σκορ άλλωστε μιλάει από μόνο του (3-4). Σε εκείνο το παιχνίδι πέτυχε και το μοναδικό, μέχρι στιγμής, γκολ του ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος μόλις 14 δευτερόλεπτα από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε.

ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Τελικός Κυπέλλου 3-0
Ο τελικός του Κυπέλλου είναι ιστορικός για την ΑΕΚ, καθώς επανήλθε στους τίτλους μετά από 8 χρόνια ξηρασίας. Η Ένωση αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στον τελικό του ΟΑΚΑ, όπου επικράτησε εύκολα 3-0 και αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για το 2011. Τα γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» πέτυχαν οι Λυμπερόπουλος, Μπάχα και Καφές χαρίζοντας στην ΑΕΚ το 14ο κύπελλο της ιστορίας της.

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδος 2-3
Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε (2-3), ωστόσο πρέπει να είναι η πιο γλυκιά ήττα των τελευταίων ετών. Η γκολάρα του Μίτσελ από τ

Keywords
Τυχαία Θέματα