«Τα αφήνουμε όλα πίσω και προχωράμε»

21:19 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένοι να αφήσουν στην άκρη τα όσα έγιναν χθες και να προχωρήσουν δείχνουν όλοι στην ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε και από την συζήτηση που είχαν σήμερα στα Σπάτα ο Έβαλντ Λίνεν και οι Αντώνης Πετρόπουλος, Αντώνης Ρίκκα, Ρότζερ Γκερέιρο και Γιάννης Αραμπατζής. Οι 4 ποδοσφαιριστές τα είπαν για περίπου 10 λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης με τον Γερμανό τεχνικό, σε μια κουβέντα που έγινε σε πολύ καλό κλίμα και που όλες οι πλευρές έδειξαν με τη στάση τους πως το χθεσινό συμβάν θεωρείται λήξαν. Παρών στην συζήτηση ήταν και ο Αλέξανδρος Κολιάδης,

που βοήθησε και στη μετάφραση. Ο Λίνεν είπε στους παίκτες πως τον χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός πως τους είδε να προπονούνται με όρεξη και διάθεση και δεν φάνηκαν επηρεασμένοι από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. «Χαίρομαι που βλέπω ότι έχετε όρεξη για προπόνηση και δουλειά και μου δείχνετε πως όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν. Όπως σας είπα και χθες υπήρξε μια παρεξήγηση των όσων είπα και δημιουργήθηκε θέμα χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος. Θέλω να ξέρετε πως και από την πλευρά μου το συμβάν θεωρείται λήξαν και προχωράμε, κοιτώντας τη δουλειά μας και το ματς με τον Παναθηναϊκό», είπε στους 4 ποδοσφαιριστές ο Λίνεν.
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι παίκτες, οι οποίοι συμφώνησαν με τα όσα είπε ο προπονητής τους, υπογραμμίζοντας πως και οι ίδιοι θέλουν να τα αφήσουν όλα πίσω και να προχωρήσουν, καθώς είναι κρίμα, για ένα περιστατικό, να γκρεμίσουν ότι έχτισαν όλο αυτό το διάστημα. «Κόουτς και εμείς έτσι τα βλέπουμε τα πράγματα και πιστεύουμε ότι έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε. Μην γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε τόσο καιρό για ένα περιστατικό που συνέβη και το οποίο ίσως πήρε και μεγαλύτερη έκταση από όσο θα έπρεπε. Έχουμε 7 παιχνίδια μπροστά μας και επικεντρωνόμαστε εκεί. Προχωράμε σαν να μην έγινε τίποτα», ήταν τα λόγια των ποδοσφαιριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα