Τα ατελείωτα πάρτι σου, Νικόλα (ΦΩΤΟ - VIDEOS)

10:17 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οι νωπές οι μνήμες από εκείνη τη βραδιά. Πριν δύο χρόνια ήταν εξάλλου. 19 Γενάρη του 2011 και η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των ''8''. Τον Παναθηναϊκό έχριζαν... φαβορί αρκετοί για την πρόκριση τότε. Άλλαξαν γνώμη όμως εκείνο το βράδυ πριν δύο χρόνια στο "πράσινο" ΟΑΚΑ. Μπορεί στον επαναληπτικό η ΑΕΚ να έπαιξε με τη μοίρα της και να χρειάστηκε το απίθανο γκολ

του Μίτσελ στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τη σέντρα για να πάρει την πρόκριση (και στην πορεία το Κύπελλο), όμως η βραδιά της 19ης Ιανουαρίου του 2011 ανήκε στην Ένωση και στον μεγάλο Νίκο Λυμπερόπουλο.
Το 0-2 της ΑΕΚ ήταν δική του "σφραγίδα". Δύο γκολ στο 64' και στο 80' ήταν αυτά που έκριναν το ματς. Σήκωσε τα χέρια ψηλά, ο Δέλλας και οι υπόλοιποι τον σήκωσαν στον "αέρα". Έτσι ήθελε και έτσι πανηγύρισε τα δύο τέρματα ο... άρχοντας εκείνης της βραδιάς... (Και πολλών άλλων, είναι η αλήθεια, στο παρελθόν όταν με την κιτρινόμαυρη φανέλα και το ''33'' στην πλάτη είχε απέναντί του τον Παναθηναϊκό)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Μαρίνος (67' Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (67' Κατσουράνης), Λέτο, Νίνης (89' Πετρόπουλος), Σισέ.

ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Δέλλας, Νασούτι, Καράμπελας, Ντιόπ, Μάκος, Γκερέιρο (68' Μπλάνκο), Σκόκο (71' Νταντόμο), Λαγός, Λυμπερόπουλος (90' Αργυρίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα