Τα μπέρδεψε ο Ζλάταν

22:37 22/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπέρδεψε τους πάντες όταν σε συνέντευξη Τύπου της Παρί δήλωσε ότι θα μείνει στην ομάδα όμως πρέπει να συναντηθεί και με τον πρόεδρο για να μιλήσει μαζί του για κάποιες... λεπτομέρειες.

«Αν είναι 100% σίγουρο ότι θα μείνω; Έχω συμβόλαιο με την Παρί, όμως δεν έχω συναντηθεί ακόμα με τον πρόεδρο (Αλ Κελαϊφί). Δεσμεύομαι για ακόμη δύο χρόνια, όμως από την στιγμή που είμαι επαγγελματίας πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο. Αν έχω λόγους να φύγω; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω ομάδα. Ανήκω στην Παρί και παίζω για την Παρί. Θα πρέπει να συναντηθώ και

να μιλήσω με τον πρόεδρο για όλες τις λεπτομέρειες, μικρές και μεγάλες, όμως δε νομίζω ότι θα αλλάξω ομάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σουηδού.
«Έτσι γίνεται πάντα. Κατά τη διάρκεια των διακοπών με στέλνουν σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες. Οι εφημερίδες πρέπει να πουλήσουν, όμως είμαι πολύ αισιόδοξος, διότι ξέρω λίγα παραπάνω για το τι συμβαίνει», ήταν η απάντησή του για τα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται την έξοδο από το «Παρκ Ντε Πρενς». Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον λόγο για τον οποίο θέλει πρώτα να συναντηθεί με τον Κελαϊφί. «Αυτά που θέλω να τον ρωτήσω είναι μεταξύ μας», σχολίασε.

Τέλος, για Μπλαν, Καβάνι και Μονακό ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: «Τον ήξερα. Ξέρω πως κέρδισε τον τίτλο με την Μπορντό. Έχουμε συναντηθεί δύο φορές» (για τον πρώτο), «δεν έχω ξαναπαίξει μαζί, όμως θα προσαρμοστώ. Όπως και με κάθε άλλον παίκτη. Είναι εξαιρετική προσθήκη και είναι ευπρόσδεκτος» (για τον δεύτερο) και «Φυσικά και βλέπω την Μονακό ως μεγάλη ανταγωνίστρια. Αγόρασαν μεγάλους παίκτες και έχουν ένα εξαιρετικό πρότζεκτ, όπως και η Παρί. Όμως η Παρί είναι 2 χρόνια μπροστά. Ο Φαλκάο; Αφήνω πάντα τους άλλους να κρίνουν ποιος είναι ο καλύτερος» για τους Μονεγάσκους.

Keywords
Τυχαία Θέματα