Τα δάκρυα τους θα σε πνίξουν κ.Μελισσανίδη

10:51 12/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μόνο ένα... θεόρατο δράμα θα μπορούσε να σπάσει τον όρκο σιωπής. Μόνο μια κραυγή αγωνίας θα μπορούσε να με βγάλει από το λήθαργο. Ενώ λοιπόν ονειρευόμουν ότι έπινα καμπάρι με την Ιρίνα Σάικ στο "Μπάτμαν" την άκουσα... "Ξύπνα! Πλήττονται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Ξύπνα γομάρι λαμβάνονται αποφάσεις από τον επικεφαλής του 33% χωρίς να ερωτηθεί το 66%, η πλειοψηφία, που είναι οι απλοί μέτοχοι, ο ελληνικός λαός". Ταράχτηκα...

Έτρεξα στο κομπιούτερ και τι να δω; Ήταν αλήθεια. Πλήττονταν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού,

άρα και του ελληνικού λαού το οποίο, έχοντας εντρυφήσει σε Βαγγέλια λογική, αποτελεί έγκλημα κατά της Ελλάδας. Σε αυτή τη χώρα της κρίσης όμως, την εποχή της κατάρρευσης των αξιών και του Καρανταγί υπάρχει μια φωνή που δεν φιμώνεται. Υπάρχει ο Ολυμπιακός, η ομάδα που έχει υπερασπιστεί όσο καμία άλλη τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αυτή που δεν ανέχεται μονοπωλιακές πολιτικές και δεν φεσώνει.

Μήπως δεν ήταν ο Ολυμπιακός που την εποχή του Πεπέ και του Καρούλια έφερε προς τέρψη του ελληνικού λαού τον τεράστιο Ντέταρι; Αυτός δεν ήταν που με συνοπτικές διαδικασίες έφτιαξε ένα γήπεδο στολίδι για να το χαίρεται όλο το έθνος; Που ήταν οι άλλοι όταν μόνο ο Ολυμπιακός προασπιζόταν τα συμφέροντα του λαού με το να παίζει στη ΝΕΤ και να απολαμβάνει μπάλα η χώρα; Ποιος μπορεί να πει ότι δεν προασπίστηκε αυτά τα συμφέροντα όταν έκλεινε τις συμφωνίες με τον κρατικό ΟΠΑΠ; Ε όχι κύριοι υπάρχει και θεός και βλέπει.

Είναι πλέον καιρός λοιπόν ο ελληνικός λαός να προασπίσει τα συμφέροντα του. Με εκατοντάδες δημοσιεύματα να οδηγήσουμε σε δημοψήφισμα τη χώρα και να απαντήσει ο απλός ο κόσμος(η πλειοψηφία του 66% της οποία η πλειοψηφία είναι Ολυμπιακοί όπως διάβασα σε ερυθρόλευκο σάιτ που έκανε γκάλοπ-αστραπή) αν θέλει, που θέλει αλλά δεν το ξέρει ακόμα, να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να επιχορηγείται παντοιοτρόπως για να χαρίζει χαρά και κούπες. Να πιστοποιηθεί με νομοθέτημα και όχι λόγια του αέρα πως καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το καλό του Ολυμπιακού και τέλος να πριμοδοτηθεί μια μεταγραφή "τύπου Ντέταρι" από το κράτος για την αποκατάσταση της αδικίας.

Αν σε περίπτωση (που αποκλείεται) το δόλιο σχέδιο κατά τον λαϊκών συμφερόντων περάσει πρέπει άμεσα να κηρυχθεί εθνικό πένθος με στόχο ο οδυρμός να ξεπεράσει τις εκδηλώσεις στη Βόρεια Κορέα για το θάνατο του ηγέτη τους. Μέσα σε ένα πενθήμερο κλάψας θα μπορέσει ο λαός να θρηνήσει για τα εκατομμύρια που κάποιοι του απαγορεύουν να δώσει στον Ολυμπιακό.

Όσοι τώρα προκαλούν τον Ευάγγελο να πάει στο χρηματιστήριο και να αγοράσει το 51% των μετοχών του ΟΠΑΠ ώστε να κάνει αυτός κουμάντο είναι εγκάθετοι και προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο που πρέπει να καταλάβει πως το θέμα δεν είναι να πληρώσει ο Βαγγέλης αλλά να πληρωθεί...

Σκοτώστρας

Keywords
Τυχαία Θέματα