Τα δυο «αγκάθια» για Πέτριτς

08:54 31/12/2013 - Πηγή: AEK365

Τα χρήματα και ο χρόνος είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα δυο "αγκάθια" που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια να αποκτήσει τον Μλάντεν Πέτριτς που αποτελεί τον μεγάλο στόχο για την επιθετική γραμμή.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Νταμπίζας, φέρεται να έχει ενημερώσει τον 32χρονο Κροάτη πως η ομάδα δεν μπορεί να του προσφέρει πάνω από 200.000 ευρώ

τον πρώτο χρόνο και 400.000 ευρώ τον δεύτερο με τις οικονομικές απαιτήσεις του Πέτριτς να φτάνουν τις 800.000 ευρώ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει, πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ, και αν δεν βρει κάτι που να τον ικανοποιεί τότε θα στραφεί στον Παναθηναϊκό.
Το δεύτερο "αγκάθι" έχει να κάνει με τον χρόνο μιας και στον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να περιμένουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου για να δουν αν θα μπορέσουν να πάρουν τον Πέτριτς γιατί σκοπός της ΠΑΕ είναι να κλείσει το θέμα του επιθετικού μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Έτσι λοιπόν, αν ο Πέτριτς δεν απαντήσει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών με τον Νταμπίζα να βρίσκεται ήδη σε επαφές με δυο ποδοσφαιριστές που δεν είναι της αξίας του Πέτριτς αλλά θεωρούνται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αξιόπιστες και φθηνές λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα