«Τα επεισόδια ξεκίνησαν από οπαδούς άλλων ομάδων»!

17:52 10/10/2013 - Πηγή: AEK365

Εκδικάστηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ η υπόθεση των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν στην φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, στη Νίκαια. Η Ένωση εκπροσωπήθηκε από τον νομικό της σύμβουλο Χάρη Γρηγορίου, ο οποίος «έχτισε» μια πολύ ισχυρή υπερασπιστική γραμμή για την ΑΕΚ, στηριζόμενος σε τρεις άξονες: Πρώτον, ο διακεκριμένος νομικός επεσήμανε ότι η

ΑΕΚ δεν είχε παραλάβει επίσημα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά όποιος ήθελε μπορούσε να τα προμηθευτεί από τα εκδοτήρια του γηπέδου, συνεπώς δεν θα μπορούσε η ομάδα να ελέγξει με κανένα τρόπο ποιοι μπήκαν στο γήπεδο. Δεύτερον, ο κ. Γρηγορίου τόνισε ότι δεν αρκεί μόνο η έκθεση της Αστυνομίας για να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει αναφορά και από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνος, κάτι που δεν συνέβη. Και τρίτον, επεσήμανε ότι θα έπρεπε την διαδικασία να κινήσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και όχι ο Εισαγγελέας. Μάλιστα, ο δικηγόρος της ΑΕΚ κατέθεσε τους φακέλους 68(!) υποθέσεων που κρίθηκαν αναλόγως βάσει των συγκεκριμένων αιτιάσεων και δημιουργούν δεδικασμένο.
Πολύ σημαντική ωστόσο είναι και η θέση που εξέφρασε η πλευρά του Ιωνικού, η οποία υποστήριξε ότι τα επεισόδια στον συγκεκριμένο αγώνα ξεκίνησαν από οπαδούς άλλων ομάδων και όχι αυτών του Ιωνικού ή της ΑΕΚ. Κάτι που υπερθεμάτισε ο Βαγγέλης Ασλανίδης, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας από την πλευρά της ΑΕΚ και τόνισε ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν είχαν κανένα λόγο να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε διαμάχη.
Πρέπει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ απολογήθηκε σήμερα και για άλλες δύο υποθέσεις: για την μικρή διακοπή στο ματς με τον Μανδραϊκό στη Φυλή (για την οποία ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Βαγγέλης Γιαννίσης, κατέθεσε πως αυτή συνέβη λόγω της παρουσίας περίπου 20 ατόμων που εργάζονται ως security και βοήθησαν για την ομαλή είσοδο των φίλων της ΑΕΚ στο γήπεδο) και για ένα βεγγαλικό που έπεσε στο ματς με τη Θύελλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα