Τα έβαλε με τον Ρονάλντο ο Μουρίνιο

12:10 5/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης και βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο υπογραμμίζοντας πως ο συμπατριώτης του νομίζει πως τα ξέρει όλα και δεν δέχεται την βοήθεια που του προσφέρει ο προπονητής προκειμένου να εξελιχθεί.

Σε δηλώσεις του στην ισπανική τηλεόραση, ο Μουρίνιο τόνισε: "Ο Ρονάλντο είχε τρεις πολύ καλές χρονιές μαζί μου, δεν ξέρω αν ήταν οι καλύτερες της καριέρας του γιατί και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καλές σεζόν. Αλλά εμείς διαμορφώσαμε, από άποψη τακτικής,

μια κατάσταση που τον βοήθησε να εκφραστεί στο γήπεδο τέλεια και αυτό φαίνεται από τα γκολ που έβαλε. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ένας προπονητής τον κρίνει από άποψη τακτικής για να τον βελτιώσει και εκείνος δεν το δεχόταν. Προφανώς, νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ο προπονητής δεν μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί".
Οι παραπάνω δηλώσεις του Μουρίνιο έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά δημοσιευμάτων τα οποία αναφέρουν πως οι δυο άντρες, τον τελευταίο καιρό, δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα