Τα... φώτα σε Κυψέλη-Βέροια

17:17 16/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Κυψέλη ο Πανελλήνιος υποδέχεται τον ΓΑΣ Κιλκίς σε ένα ματς που ο νικητής θα κάνει ένα βήμα παραπάνω στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Για τους γηπεδούχους δε, ίσως είναι μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που θα έχουν στο φετινό πρωτάθλημα να πάρουν τους δύο πόντους κόντρα στους Μακεδόνες, οι οποίοι εκτός έδρας χάνουν μέρος της δυναμικότητας τους. «Περιμένω από την ομάδα μου να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα. Δεν θεωρώ το ματς ότι είναι κομβικό. Ο Πανελλήνιος όμως αυτά τα ματς περιμένει για να κερδίσει. Αυτό το ξέρουμε και θα πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι», τόνισε ο τεχνικός του Κιλκίς

Νίκος Γεωργιάδης.
Το άλλο σπουδαίο ματς διεξάγεται στη Βέροια με τον Φίλιππο να φιλοξενεί τον Άρη Νίκαιας, δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους και αμφότερες έχουν ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει. Η ομάδα που θα χάσει θα αρχίσει να νιώθει ένα... βάρος στην πλάτη της, παρά του ότι είναι ακόμα αρχή του πρωταθλήματος.
Στο Λουτράκι ο Ποσειδώνας Λουτρακίου για τρίτο σερί ματς θα είναι το αουτσάιντερ, αφού μετά τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τον Δούκα, συνεχίζοντας το δύσκολο πρόγραμμα που του επιφύλαξε η κληρωτίδα. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» έχει σαφέστατα το προβάδισμα για την νίκη, αλλά θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα, αφού οι γηπεδούχοι έχουν αξιόμαχο σύνολο.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Τετάρτη 17/10/2012
Α1 Ανδρών (1η αγωνιστική)
ΚΓ Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος- ΓΑΣ Κιλκίς (Τσάκωνας- Μερτινιάν, Μίγκας)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Άρης Νίκαιας (Χασκής- Αγγελίδης, Ζέρβας)
Λουτρακίου 18:30, Ποσειδών Λουτρακίου- ΑΣΕ Δούκα (Καραπάνος- Συρεπίσιος, Μπεμπέτσος)
Συκεών 20:00, Φοίβος Συκεών- ΠΑΟΚ (Δεληγιαννίδης- Νάσκος, Μεϊμαρίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα