Τα φώτα σε «Ολντ Τράφορντ», «Emirates»

16:52 20/4/2012 - Πηγή: AEK365

Δύο πολύ δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα αυτής της 35η αγωνιστικής στο αγγλικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, την Κυριακή η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο «Ολντ Τράφορντ» την πάντα υπολογίσιμη Έβερτον και έχει στόχο μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει διαφορά ασφαλείας των 5 βαθμων απο την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Απο την μεριά τους οι «Πολίτες» θα ταξιδέψουν σε αυτή την αγωνιστική στο «Μολινό» προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ουραγό Γουλβς η οποία... διψάει για βαθμούς, στην τελευταία της προσπάθεια που κάνει για να μείνει

στην κατηγορία. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι σίγουρα είναι το φαβορί και το «τρίποντο» είναι μονόδρομος για εκείνη εάν θέλει να μείνει σε τροχιά τίτλου.

Μεγάλο ντέρμπι, σε αυτή την... στροφή της Πρέμιερ Λιγκ, έχουμε στο Λονδίνο! Εκεί η Άρσεναλ που είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την Τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομιλους του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενεί στο «Emirates» την Τσέλσι, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι... δαιμονισμένη! Οι «Μπλε» την Τετάρτη νίκησαν στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ την Μπαρτσελόνα με 1-0, ωστόσο πλέον έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα αφού θέλουν μόνο νίκη κόντρα στην ομάδα του Βενγκέρ για να κυνηγήσουν την 4αδα. Απο εκεί και πέρα η Τότεναμ που θέλει και εκείνη να τερματίσει στην πρώτη 4αδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζει στο «Λόφτους Ρόουντ» με την ΚΠΡ, ενώ η Λίβερπουλ φιλοξενεί στο «Άνφιλντ» την Γουέστ Μπρομ.

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής στην Αγγλία

Σάββατο 21/04

Άρσεναλ-Τσέλσι 14:45

Άστον Βίλα-Σαντερλαντ 17:00

Μπλάκμπερν-Νόριτς 17:00

Μπόλτον-Σουόνσι 17:00

Φούλαμ-Γουίγκαν 17:00

Νιούκαστλ-Στόουκ 17:00

ΚΠΡ-Τότεναμ 19:30

Κυριακή 22/04

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 14:30

Λίβερπουλ-Γουέστ Μπρομ 18:00

Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι 18:00

Keywords
Τυχαία Θέματα