Τα… φώτα στον Εύοσμο

03:41 27/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-15:00

Να εξαλείψει το αρνητικό πρόσημο στους βαθμούς θέλει αύριο η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί ξεκίνησαν με -5 τις υποχρεώσεις τους, αλλά έχουν μόλις μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια και θέλουν από σήμερα το απόγευμα να αποκτήσουν θετικό πρόσημο.
Από την άλλη, η Καλλιθέα αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα και τον αγώνα με τον Διαγόρα και προέρχεται από την βαριά ήττα από τον Πανθρακικό (0-3 στην Κομοτηνή).

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 15:00

Αναγκασμένος να παρατάξει την Λάρισα με πολλές απουσίες,

κάτι που διαφοροποιεί τα πλάνα του, είναι ο Κρις Κόουλμαν. Από την άλλη ο προπονητής του Πιερικού άφησε εκτός αποστολής τους Κουτσοσπύρο (πρόβλημα στη μέση) και Πέτρου (ενοχλήσεις στον τένοντα).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 14:00

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών με τον Διαγόρα, λίγες μέρες μετά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Ο νεοφώτιστος Ηρακλής κυνηγάει την πρώτη του νίκη στη Football League και ευελπιστεί να την πάρει σήμερα.

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 14:30

Στην Αμφισσα δοκιμάζεται αύριο η Καλλονή και θέλει να αρχίσει την ανάκαμψή της, έτσι ώστε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν από την έναρξη της σεζόν. Ο γηπεδούχος Φωκικός έχει έναν βαθμό σε δύο αγώνες και θέλει να κάνει... σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα της Football League.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ 15:00

Ακρως ενδιαφέρον ματς διεξάγεται απόψε στην Καισαριανή, όπου ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται την Βέροια, με τις δύο ομάδες να έχουν τους λόγους τους για να θέλουν τη νίκη. Η Βέροια, αντίθετα, καλείται να δείξει πως... ξέχασε και άφησε στο παρελθόν την βαριά ήττα από την Λάρισα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 15:00

Ενα δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στον Εύοσμο, εκεί όπου ο Αγροτικός Αστέρας φιλοξενεί τον Πλατανιά.Οι Σταχυοφόροι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, έχουν μία νίκη και μία ήττα σε δύο αγώνες, ενώ στο αυριανό ματς ο Γιώργος Κούτσης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Βλαχόπουλο και Προβατίδη. Από την άλλη, ο Πλατανιάς παραμένει στην κορυφή με τρεις νίκες και μία ισοπαλία και εκεί θέλει να διατηρηθεί.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 15:00

Τη νίκη που θα τους δώσει άλλο αέρα για τη συνέχεια αναζητούν Αναγέννηση Επανομής και Βύζας Μεγάρων. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα τρίποντο σε δύο αναμετρήσεις, ενώ οι Κιτρινόμαυροι αγνοούν τη νίκη σε τέσσερα ματς που έχουν δώσει. Από την άλλη, ο Νίκος Παντέλης προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, μιας και ένας βαθμός σε τέσσερα ματς είναι κακή συγκομιδή.

Keywords
Τυχαία Θέματα