Τα... κόλπα του Λίνεν και ο παροξυσμός για το ντέρμπι

09:30 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "παροξυσμό" στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κάνει λόγο η εφημερίδα: "Πρωτοφανής για φέτος ξεσηκωμός από τους Συνδέσμους για την Κυριακή", τονίζει η ΩΡΑ και γράφει για τους παίκτες: "Φωτιά στα Σπάτα. Στο... φουλ το πάθος για το ντέρμπι. Σε ρυθμούς κανονικού αγώνα η χθεσινή προπόνηση. Μόνο η μαζική παρουσία του κόσμου μένει για να... ανάψει το φιτίλι. Δίλημμα

του Λίνεν για το που θα παίξει ο Γκερέιρο". Όσον αφορά το χθεσινό Δ.Σ. η ΩΡΑ γράφει πως "εκφράστηκε η πίστη πως μέσα στην εβδομάδα ο Βιντιάδης θα καταφέρει να είναι έτοιμος να παρουσιάσει σε Παππά και Μελισσανίδη συγκεκριμένο πλάνο και να ζητήσει βοήθεια".

SPORTDAY

Για το αγωνιστικό πλάνο του Λίνεν γράφει η εφημερίδα: "Σφραγίζει τα άκρα", τονίζει και προσθέτει ότι ο Γερμανός "θέλει να μπλοκάρει τον ΠΑΟ και να τον ρίξει στο καναβάτσο". Στα διοικητικά η SD σημειώνει: "Πίστη στην ΠΑΕ για το μεγάλο τετ α τετ των Μελισσανίδη, Παππά, παρόντος Βιντιάδη". Πιο συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα γράφει σχετικά: "Θα γίνει, αλλά πότε... κανείς δεν ξέρει. Ο λόγος για την πολυαναμενόμενη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Πέτρου Παππά και του Δημήτρη Βιντιάδη, που όπως διαρρέεται από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί προσεχώς, αλλά ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε. Άπαντες την περιμένουν, ωστόσο, ελπίζοντας οι τρεις άνδρες να βρουν μία κοινή φόρμουλα συνεργασίας για να βγει η «Ένωση» από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης περιμένει να ολοκληρώσει τις επαφές του με συνεργάτες του στην Αγγλία, προκειμένου να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο πλάνο στους δύο άνδρες, που παρά τις δεδομένα καλές προθέσεις τους, εμφανίζονται επιφυλακτικοί. Ο μεν Δημήτρης Μελισσανίδης γιατί ήλπιζε σε μεγαλύτερη ανταπόκριση από πρώην και νυν μετόχους ή άλλους οικονομικά επιφανείς φίλους της ΑΕΚ, ο δε Πέτρος Παππάς γιατί έχει καταστήσει σαφές πως δεν έχει την ίδια οικονομική άνεση με εκείνη που τον έφερε στην ΠΑΕ το 2004".

GOAL

"Γίνεται... ακραία η ΑΕΚ", έχει κεντρικό τίτλο στο ρεπορτάζ της Ένωσης η εφημερίδα και αναφέρεται φυσικά στα αγωνιστικά σχέδια του Λίνεν για το ντέρμπι: "Ο Λίνεν ενισχύει τις πτέρυγες και καταλήγει σε 4-4-1-1 με Φέτση και Ρίκκα, θέλοντας να περιορίσει με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι του αντιπάλου του. Ο Γερμανός εκτιμά πως η δύναμη του ΠΑΟ είναι οι Σισοκό και Μαυριάς και θέλει να τους μπλοκάρει. Σκάουτερ της Ίντερ στο ΟΑΚΑ για Μπουγαϊδη", προσθέτει η εφημερίδα, ενώ για τα διοικητικά τονίζει: "Τζόγος με τη Γ.Σ. της Δευτέρας και την τιμή της μετοχής με την οποία θα οριστεί η ΑΜΚ. Συνεχίζονται οι πιέσεις για συνάντηση μετόχων, Μελισσανίδη και ίσως Βιντιάδη".

LIVE SPORT

"Άλλα κόλπα", γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται στον Λίνεν ο οποίος "εγκαταλείπει τον ρόμβο και πάει σε 4-4-1-1. Φορτώνει τα χαφ στο ντέρμπι ο Γερμανός, επαναφέρει Ρίκκα, επιμένει σε Γκερέιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα