Τα λεφτά του Βιντιάδη και το λάθος του Λίνεν

09:27 9/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την έκκληση των Δημητρέλου - Μπρουσιανού προς τον Δημήτρη Βιντιάδη να βοηθήσει οικονομικά την ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα έχοντας ως τίτλο: "Βοήθα τώρα, γιατί δεν αντέχει η ΑΕΚ". Επιπλέον υπογραμμίζει: "Ο Βιντιάδης εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα μπει, τους είπε ότι πιστεύει πως οι Κινέζοι θα δώσουν λύση και στο οικονομικό και στο γήπεδο και ότι τους περιμένει τις επόμενες μέρες στην

Αθήνα. Θα συνεχιστούν και σήμερα οι επαφές για να δοθεί το ποσό που χρειάζεται η Ένωση. Σε καλό δρόμο, λένε από τη διοίκηση και οι συζητήσεις με τον Άλκη Φωτίου". Για το θέμα Κατίδη - Λίνεν η εφημερίδα τονίζει: "Έκανε λάθος με τον Κατίδη χθες ο Λίνεν. Τον έδιωξε από το δίτερμα χωρίς να υποπέσει σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα, δημιουργώντας θέμα από το πουθενά. Κανονικά στην προπόνηση σήμερα ο παίκτης. Απόρησαν όλοι οι συμπαίκτες του για την υπερβολική αντίδραση του Γερμανού".

SPORTDAY

H εφημεριδα γράφει σήμερα, μετά και τη χθεσινή συνάντηση του Βιντιάδη με τα στελέχη της ΑΕΚ: "Μπαίνουν λεφτά! Ο Βιντιάδης ανακουφίζει την ΠΑΕ μέσω Κίνας και η Ένωση πάει για πέμπτη μεταγραφή".

GOAL

Πρωτοσέλιδα η εφημερίδα γράφει για το νέο συμβάν μεταξύ Λίνεν και Κατίδη: "Μύλος με Κατίδη", έχει τίτλο και προσθέτει: "Ο Λίνεν τον έδιωξε από την προπόνηση λόγω... αδιαφορίας". Σχετικά με τον Βιντιάδη το Goal τονίζει ότι σήμερα είναι τα σπουδαία, γράφοντας στο ρεπορτάζ :"Η χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχαν με τον υποψήφιο επενδυτή οι Δημητρέλος και Μπρουσιανός για λογαριασμό της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης δεν έφερε αποτέλεσμα, αλλά τους άφησε αισιοδοξία πως θα υπάρξει απτή κίνηση εντός της ημέρας. Το ραντεβού κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες και οι παράγοντες της ΑΕΚ εμφανίζονταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι πως αυτή τη φορά θα υπάρξει αποτέλεσμα στη διαδικασία.

Το βασικό θέμα διαπραγμάτευσης όλων αυτών των ωρών αφορούσε τους όρους της ταμειακής διευκόλυνσης. Με δεδομένο πως ο Βιντιάδης δεν κάνει απλά δανεισμό στην ΑΕΚ -όπως έκανε πριν από λίγους μήνες ο Μπεθάνης- ήταν σαφές πως το ενδιαφέρον του δεν εστιαζόταν μόνο στη δόση τηλεοπτικού συμβολαίου που θα του δοθεί ως εγγύηση. Κατά πληροφορίες, ο Βιντιάδης θέλησε να έχει λόγο για θέματα της ομάδας, δεδομένου πως εκτιμά ότι βρίσκεται προ των πυλών και θέλει τα πρώτα χρήματα που θα βάλει να πιάσουν τόπο. Υπήρξαν φήμες για ζητήματα που αφορούν το τεχνικό τιμ και τη στελέχωση της ΠΑΕ, αλλά δεν επιβεβαιώνονταν από κύκλους της ΑΕΚ.

Παρά την αδυναμία να κλείσει το θέμα χθες, υπήρχε αισιοδοξία πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά. Κάποιες πηγές μάλιστα άφηναν να εννοηθεί πως ο Βιντιάδης ανέλυσε και μεγάλο μέρος του πλάνου τριετίας που έχει για την ΑΕΚ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα σε άλλα ειπώθηκε πως τις επόμενες εβδομάδες θα βρίσκονται στην Αθήνα αντιπρόσωποι των κινεζικών εταιρειών με τις οποίες έχει έρθει σε χορηγική συνεργασία ο Βιντιάδης, ώστε να διερευνήσουν την προοπτική γηπέδου για την ΑΕΚ.

Μακρινές ιστορίες, καθώς πριν φτάσει η ΑΕΚ να συζητά για το νέο γήπεδό της, οφείλει να βρει τρόπο να παραμείνει ζωντανή. Και ο Βιντιάδης έχει ακόμα μια μέρα για να κερδίσει μέρος της αξιοπιστίας που έχει απολέσει όλο αυτό το διάστημα με την αδυναμία του να μπει στην ΑΕΚ".

LIVE SPORT

To θέμα Λίνεν - Κατίδη έχει κεντρικό θέμα η εφημερίδα: "Νέα έκρηξη στα Σπάτα", γράφει η LS και προσθέτει: "Δεύτερο θερμό επεισόδιο Λίνεν με Κατίδη. Ο Γερμανός τον έδιωξε λόγω αδιαφορίας". Στο θέμα Βιντιάδη η εφημερίδα σημειώνει: "Ξανά πολλά ''θα'' από τον Βιντιάδη".

Keywords
Τυχαία Θέματα