Τα λεφτά του Βιντιάδη, ο Φωτίου και το ματς χωρίς αύριο

09:19 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τις "πιο δραματικές στιγμές στην ιστορία της", γράφει η εφημερίδα πως βιώνει η ΑΕΚ, προσθέτοντας: "Δεν σώζουν την Ένωση ούτε Βιντιάδης, ούτε Ντέμης, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ αν δεν πάρει απόψε το ματς με την Ξάνθη και τα επόμενα πολύ κρίσιμα στην έδρα της με ΟΦΗ και Πανιώνιο. Νεστορίδης, Καραφέσκος, επικεφαλής αντιπροσωπίας των Παλαιμάχων πήγαν

χθες στα Σπάτα και μίλησαν στους παίκτες για το αποψινό ματς "χωρίς αύριο" με την Ξάνθη. Λόγια από καρδιάς στα αποδυτήρια: "Είμαστε εδώ, μαζί σας. Και αύριο μαζί σας. Συνέχεια μαζί σας. Όλοι μαζί για τη νίκη". Όσο για τον Φωτίου η ΩΡΑ γράφει: "Έδωσε μεγάλη... ανάσα ο Άλκης Φωτίου. Πήγε χθες στο ξενοδοχείο και μίλησε και στους παίκτες. Ο Βιντιάδης την ίδια στιγμή είναι ξανά στην Κίνα. Ο Δημητρέλος συναντήθηκε χθες με τον ίδιο και τον πατέρα του. Υπόσχεται πως με την επιστροφή του σε δέκα μέρες θα μπουν και χρήματα και θα κλείσει και το θέμα της αγοράς των μετοχών θετικά ή αρνητικά. Μικρή βοήθεια για άμεσα λειτουργικά έξοδα έδωσε χθες".

SPORTDAY

Για τον Βιντιάδη και τα χρήματα που έδωσε χθες γράφει κυρίως η εφημερίδα: "Σαν να μην έδωσε", τονίζει σχολιάζοντας: "Με μόλις 15.000 ευρώ "διευκόλυνε" την ΠΑΕ ο Βιντιάδης, που αναχωρεί πάλι για την Κίνα. Τα 120.000 ευρώ του Φωτίου και το παράθυρο για πέμπτη μεταγραφή".

LIVE SPORT

Με τον Βιντιάδη και τα χρήματα που "διευκόλυνε" την ΠΑΕ γράφει και η LS: "Επενδυτής... 15.000 ευρώ! Έβαλε... βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Βιντιάδης", σχολιάζει με... νόημα η εφημερίδα προσθέτοντας: "Ταμειακή διευκόλυνση από τον ομογενή Άλκη Φωτίου στην ομάδα, που παίζει τελικό σήμερα με την Ξάνθη".

GOAL

Οι 120.000 ευρώ του Φωτίου και τα όσα είπε ο Έλληνας ομογενής στους παίκτες αποτελούν βασικό θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, στο GOAL: "Ο Άλκης Φωτίου δίνει 120.000 ευρώ για να πληρωθούν οι παίκτες της ΑΕΚ, ενώ τους υποσχέθηκε καλύτερο αύριο. "Είναι μόνο η αρχή. Θέλω από εσάς να είστε ενωμένοι, τα πράγματα για την ΑΕΚ θα φτιάξουν", τους είπε. Μοιάζει να "ψήνεται" για συμμετοχή του σε μελλοντική ιδιοκτησιακή λύση". Όσον αφορά τον Βιντιάδη η εφημερίδα γράφει πως "έδωσε 15.000 ευρώ για άμεσες ανάγκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα