Τα μυστικά του Μουρίνιο (VIDEO)

20:01 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

Τα... μυστικά του Ζοσέ Μουρίνιο «ξετρύπωσαν» τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ξέχασε στα αποδυτήρια 15 κόλλες Α4 με συστήματα των «μερένχες» στο παιχνίδι με την Πονφεραντίνα για το Κύπελλο, τα οποία δεν πέρασαν... απαρατήρητα. Μετά την αναμέτρηση, τα αποδυτήρια που φιλοξενήθηκε η Ρεάλ ήταν... αχούρι. Κουτιά από πίτσες, νερά, ρούχα και διάφορα άλλα ήταν σκορπισμένα παντού, και μέσα σε όλα αυτά και τα συστήματα του Μουρίνιο. Μάλιστα το πρωτοσέλιδο της «Marca» την Πέμπτη κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τα χαρτιά αυτά.

Οι κόλλες αυτές περιλάμβαναν τακτικές για τους παίκτες του, σχετικά με το πώς θα αμύνονται, πως θα επιτίθενται, αλλά και ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού των αντιπάλων. Ο τηλεοπτικός σταθμός «TV Cuatro» μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και τραβηξε πλάνα από τα «μυστικά» του «Special One».

Μέσα στα χαρτιά του Πορτογάλου αναγράφονται όλοι οι παίκτες της Πονφεραντίνα, με όνομα, θέση και ύψος. Επίσης υπάρχουν 4 φύλλα για το τι κάνουν οι αντίπαλοι στις στημένες φάσεις κοντά στην περιοχή. Συν τοις άλλοις σε ένα από τα χαρτιά, αναγράφεται το τι θα κάνει η ομάδα σε περίπτωση που κερδίσει πέναλτι, και αναφέρει ως μοναδικό εκτελεστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Το πρωτοσέλιδο της «Marca» ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα