Τα ρεκόρ που δεν έχει καταρρίψει ο Μέσι... ακόμα

15:41 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

Από χθες το βράδυ ο ξένος Τύπος σε όλο τον κόσμο αναφέρεται λεπτομερώς στο σπουδαίο ρεκόρ που πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος με δυο γκολ κόντρα στην Μπέτις έφτασε τα 86 σε ένα ημερολογιακό έτος καταρρίπτοντας το ρεκόρ του σπουδαίου Γκερντ Μίλερ.
Μετά από αυτή την επιτυχία πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο ρεκόρ που θα καταρρίψει ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα και ήδη έχουν παρουσιαστεί έξι προκλήσεις για τον Μέσι
Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Μέσι

έχει πετύχει 56 γκολ σε παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τα επόμενα χρόνια είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει τον Ραούλ ο οποίος είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ με 71 γκολ.
Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην La Liga: Στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Μέσι έχει πετύχει 152 γκολ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και κυνηγάει το ρεκόρ του Τέλμο Ζάρα ο οποίος με την φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο πέτυχε 252 γκολ από το 1940-1955 και μέχρι σήμερα είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.
Περισσότερα γκολ σε "El Classico": Πρόκειται για το ρεκόρ που δεν αποκλείεται να καταρρίψει ακόμα και φέτος καθώς ο Μέσι έχει σκοράρει 17 φορές κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει άλλα δυο τέρματα για να ξεπεράσει τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο που έχει 18.
Πρώτος σκόρερ στην Εθνική Αργεντινής: Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αργεντινής με 56 γκολ με τον Λιονέλ Μέσι να έχει σκοράρει 31 φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να έχει επικριθεί πολλές φορές για το γεγονός πως οι εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα δεν είναι το ίδιο καλές με αυτές στην Μπαρτσελόνα.
Περισσότερα γκολ σε μια αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα: Πέρσι ο Μέσι κατέρριψε αυτό το ρεκόρ πετυχαίνοντας 50 γκολ και φέτος θα επιδιώξει να ξεπεράσει τον εαυτό του καθώς ήδη έχει φτάσει τα 23 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα