Τα σενάρια του τελικού

19:32 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 χάντμπολ ανδρών, που διεξάγεται αύριο σε Άργος και Μενίδι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ζευγάρι του τελικού του πρωταθλήματος με την αγωνία να βρίσκεται στην κορύφωση της. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να προκριθούν στους τελικούς.

Διαβάστε τα πιο πιθανά σενάρια σχετικά με την πρόκριση των ομάδων στους τελικούς:

1) Αν επικρατήσουν οι γηπεδούχοι Διομήδης και ΑΕΚ,

τότε προκρίνονται στον τελικό με την τελευταία αγωνιστική να είναι εντελώς διαδικαστική, αφού όλες οι θέσεις θα έχουν ήδη κριθεί με τους «Λύκους» να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.
2) Ο ΠΑΟΚ κατακτά την 2η θέση και πηγαίνει στον τελικό μόνο με ένα σενάριο, να κερδίσει και τα δύο ματς με ΑΕΚ και Δούκα και να επικρατήσει και ο Διομήδης στα δύο παιχνίδια με Δούκα και ΑΕΚ.
3) Ο Διομήδης θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση του στον τελικό, αλλά όχι και την πρωτιά. Για παράδειγμα με ισοπαλία κόντρα στον Δούκα και νίκη της ΑΕΚ, την τελευταία αγωνιστική θα παίξει την πρωτιά κόντρα στην «Ένωση», αλλά αν η ΑΕΚ χάσει από τον Διομήδη και κερδίσει ο Δούκας τον ΠΑΟΚ, τότε παίρνει η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» την 2η θέση.
4) Αν ο Δούκας επικρατήσει του Διομήδη, τότε καμία ομάδα δεν θα είναι σίγουρα στον τελικό, αφού όλα θα κριθούν την 3η αγωνιστική με την ομάδα του Αμαρουσίου να έχει το πλεονέκτημα, αφού με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι σίγουρα 2η και το άλλο εισιτήριο θα πάρει η ΑΕΚ ή ο Διομήδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα