«Τα σκατ...σα, θέλω να πεθάνω»

14:33 26/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μαύρο κουτί του τρένου που εκτροχιάστηκε στην περιοχή Σαντιάγο ντε Κομποστέλα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν σχεδόν 80 άνθρωποι βρίσκεται στα χέρια των ισπανικών αρχών.
Στο υλικό του μαύρου κουτιού, ακούγεται ο Garzon να κάνει απελπισμένες εκκλήσεις στο κέντρο ελέγχου της, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Mundo.
Ο Francisco Jose Garzon ήταν ένας από τους δυο μηχανοδηγούς του μοιραίου τρένου και σύμφωνα με την εφημερίδα ABC

του άρεσε να τρέχει γρήγορα.
"Έχω εκτροχιαστεί", είναι το μήνυμά του προς το κέντρο της εταιρείας, την ώρα που σκόνη υπήρχε παντού, γύρω από τα συντρίμμια. "Τι μπορώ να κάνω; Τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω; Τα σκάτ... σα. Θέλω να πεθάνω".
Λίγα λεπτά μετά τη συντριβή -κατά την οποία τραυματίστηκαν επίσης 141 άνθρωποι και έχασαν τη ζωή τους άλλοι 80- φωτογραφήθηκε να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από έναν γιατρό, ενώ είναι εμφανές το τραύμα στο κεφάλι του, από το οποίο στάζει αίμα πάνω στην μπλε στολή του.
Η αστυνομία έχει στα χέρια της το μαύρο κουτί εδώ και πολύ λίγες ώρες και προσπαθεί τώρα να ακούσει τις ηχογραφήσεις, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη και η αναγνώριση των πτωμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα