Τα τυπικά για Πέτριτς

20:25 7/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα και την Τρίτη πέρασε από ιατρικά. Ο Κροάτης στράικερ είναι ενημερωμένος για τον Παναθηναϊκό και εκτός από τους Κροάτες έχει παίξει μεγάλο ρόλο ο Γιώργος Καραγκούνης, που τον ενημέρωσε για τα πάντα. Την Τετάρτη αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων και η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Από κει και πέρα, ο 33χρονος στράικερ που έχει ενοχλήσεις στην γάμπα αναμένεται να είναι έτοιμος το πολύ σε δύο εβδομάδες ενώ μόλις ανακοινωθεί θα πιάσει

αμέσως δουλειά με τον Γιούσεφ Φος.Μεταξύ άλλων, και όσον αφορά το... στόρι της υπόθεσης με το που πουλήθηκε ο Φιγκερόα ο Νταμπίζας εστίασε πάνω του, έκανε κάποιες διερευνητικές επαφές και πριν το ματς με τον Ατρόμητο (15/12) πήγε στην Αγγλία μίλησε απ' ευθείας μαζί του και του ξεκαθάρισε πως αποτελεί τον πρώτο στόχο για την επίθεση.

Τέλος, και όσον αφορά το θέμα με τον Όλσεν της Ίντερ αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, καθώς στον Παναθηναϊκό δεν έχουν αποφασίσει αν θα προχωρήσουν στον δανεισμό του Δανού μέσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα