Τα βλέμματα στη Νέα Ιωνία

17:21 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σημαντικό παιχνίδι για την κατάληψη της 1ης θέσης στον νότιο όμιλο του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών ΟΠΑΠ διεξάγεται αύριο στην Νέα Ιωνία με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον ΑΣΕ Ορμή Λούξ. Οι δύο ομάδες που είναι φέτος τα μεγάλα φαβορί για τους εγχώριους τίτλους θα παίξουν για την 6η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

«Θα αγωνιστούν δύο ισοδύναμες ομάδες. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Σε μία εποχή όπου ο αθλητισμός βρίσκεται σε μαρασμό αυτές οι ομάδες επενδύουν στο ελληνικό χάντμπολ», τόνισε η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου, ενώ ο νέος τεχνικός των Πατρινών Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς σχολίασε: «Είναι ένα επικίνδυνο ματς. Η Νέα Ιωνία έχει νεανική ομάδα που ξέρει να παίζει καλό χάντμπολ. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά χρειάζεται χρόνος, διότι αλλάζουμε κάποια συστήματα». Σε 18 αναμετρήσεις έως τώρα με γηπεδούχο την Νέα Ιωνία η Ορμή έχει 13 νίκες και η Νέα Ιωνία 5. Μάλιστα η τελευταία της ήταν πέρσι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου απέκλεισε την ομάδα της Πάτρας (σπάζοντας ένα αρνητικό σερί 9 συνεχόμενων ηττών) και στην συνέχεια πήγε στο φάιναλ-φορ όπου κατέκτησε τον πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Η Νέα Ιωνία για να πάρει την πρωτιά χρειάζεται νίκη με 4 γκολ διαφορά, καθώς στον 1ο γύρο στην Πάτρα είχε ηττηθεί με 25-22.

Και στον Βόρειο όμιλο όμως κρίνεται η 1η θέση, καθώς ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Μέγα Αλέξανδρο. Ο «δικέφαλος» του Βορρά χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά, καθότι στον 1ο γύρο στα Γιαννιτσά είχε χάσει με 22-21.

Keywords
Τυχαία Θέματα