Τα βλέμματα στον Κύδωνα

21:10 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με τον Κύδωνα Χανίων συνεχίζεται από χθες με ακόμα πιο δυνατούς ρυθμούς, παρά την διακοπή του Πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν ένα τριήμερο ρεπό, ώστε να ξεκουραστούν από το βαρύ πρόγραμμα που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας επέστρεψαν από χθες στα γήπεδα και πλέον έχουν μόνο το παιχνίδι τους Κρητικούς στο μυαλό τους.

Στις προπονήσεις το «παρών» δίνουν όλοι οι παίκτες εκτός από τους Γιώργος Βακάλη, Νίκο Κοκολοδημητράκη, Ευγένιο Κουλούρη

και Χριστόφορο Μπακαούκα, οι οποίοι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και τα φιλικά με την Τυνησία. Όλοι δείχνουν ότι βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και αισιοδοξούν πως θα πάρουν ακόμα μια νίκη στην διοργάνωση, κάτι που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε αυτό το διάστημα η ΑΕΚ περιμένει να μάθει από την Ομοσπονδία του αθλήματος την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Άρη Νίκαιας που είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας των υπαλλήλων των γηπέδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα