Τα ξαναλένε στην Τρίπολη

18:52 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ

Σε ένα κακό, ποιοτικά, παιχνίδι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης δεν... δικαίωσαν τα ονόματά τους και έμειναν στο 0-0 και το εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί σε μια εβδομάδα στην Τρίπολη

Το Ματς:

Κακό

ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού και από τις δύο ομάδες, καθώς με πολλά λάθη στο κέντρο δεν μπορούσαν να βρουν κενούς χώρους με αποτέλεσμα το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο να είναι κάκιστο . Ο Αστέρας Τρίπολης προσπαθούσε να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή και με αντεπιθέσεις ,ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Περιστερίου με βαθιές μπαλιές προς τον Μήτρογλου. Έπρεπε να φτάσουμε στο 27' για δούμε την πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης. Αυτή άνηκε στον Ατρόμητο, όταν ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ, ο Φυτανίδης πρόλαβε την έξοδο του Μπαντή κι έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από την εστία του γκολκίπερ του Αστέρα. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιώργου Δώνη απείλησε ξανά, αλλά ο Μήτρογλου δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαντή. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 35' όταν και απείλησε για πρώτη φορά σοβαρά με σουτ του Μπρέσκα, αλλά ο Ιτάνζ δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει την μπάλα. Στα λεπτά που επέμεναν καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφεραν κάτι καλό και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το ίδιο κακό και άνευρο ήταν το ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ρυθμό και να υπάρχουν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 54΄ ο Αστέρας βγήκε μπροστά, ο Πιπίνης σέντραρε, ο Ουσέρο έπιασε την κεφαλιά και πάσαρε στον Ροτζέριο, με τον τελευταίο να επιχειρεί ωραίο γυριστό σουτ, που απέκρουσε σχετικά εύκολα ο Ιτανζ.

Όσο πέρναγε ο χρόνος οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν ακόμη περισσότερο να απειλήσουν η μία την άλλη, με τον Ροτζέριο να αστοχεί από καλή θέση στο 90΄, στην τελευταία καλή φάση του ματς. Έτσι το τελικό 0-0 ήταν το φυσιολογικό αποτέλεσμα, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Τρίπολης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(ΔΩΝΗΣ): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ζουέλα (63' Νάστος), Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Επστάιν (62' λ.τρ. Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο, Μήτρογλου, Τάτος (70' Καραγκούνης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ(ΤΣΙΩΛΗΣ).: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Ουσέρο, Ροτζέριο, Ναβάρο (76' Χούλι), Ράγιος (86' Φορμίκα), Σολάκης (28' λ.τρ. Μπρέσκα).


Keywords
Τυχαία Θέματα