Ταινία η ζωή του Άιρτον Σένα

23:17 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μια ταινία για την ζωή του αδικοχαμένου πιλότου της Formula 1, Άιρτον Σένα ετοιμάζεται, αν και ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Ωστόσο, την είδηση αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος ηθοποιός, Ροντρίγκο Σαντόρο που τον έχουμε γνωρίσει από τους 300 ως Ξέρξη και το Love Actually. Ο Σαντόρο δήλωσε ότι τίποτα δεν έχει ακόμα υπογραφεί, και όλα βρίσκονται ακόμα στο στάδιο των συζητήσεων και της προπαραγωγής, ωστόσο ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να

υποδυθεί τον συμπατριώτη του, ο οποίος είναι κάτι σαν ήρωας στη Βραζιλία.

«Είναι ένας αληθινός ήρωας. Στη Βραζιλία η λέξη "τεράστιος" δεν μπορεί να τον περιγράψει. Στη χώρα μου το ζήτημα είναι πολύ ευαίσθητο, είμαστε πολύ προσεκτικοί στο πώς προσεγγίζουμε την ιστορία του. Εάν η ταινία προχωρήσει, θα είναι οπωσδήποτε με τη συνεργασία της οικογένειάς του, με διακριτικότητα και σεβασμό. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις, αλλά το σχέδιο προχωρά», ανέφερε.

Ο Σένα είναι ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς που έχουν περάσει από τη Formula 1, είχε αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Τελικά έμελλε να πεθάνει ενώ οδηγούσε στην πίστα του Σαν Μαρίνο την 1η Μαΐου 1994 αφού συγκρούστηκε με το μονοθέσιό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα