Ταρίμπο Γουέστ: Ήμουν καλύτερος από τον Μαλτίνι!

17:38 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια της καριέρας του ο Ταρίμπο Γουέστ ανήκε από το 1999 έως το 2002 στην Μίλαν αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί παρότι, όπως ισχυρίζεται, ήταν καλύτερος από τον Πάολο Μαλντίνι!
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα supersport.com ο Νιγηριανός παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός μίλησε για εκείνη την περίοδο: "Ήμασταν τρεις τότε, αλλά ο προπονητής προτιμούσε να επιλέγει τους Ιταλούς παρόλο που ήταν ξεκάθαρο πως ήμουν καλύτερος. Το 2000 έπαιξα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Νιγηρία

και όταν επέστρεψα ο Μαλντίνι ήταν τραυματίας. Έπαιξα κάποια παιχνίδια στην θέση του, αλλά δεν ήταν πολλά. Μου είπαν ξεκάθαρα πως κανείς δεν μπορούσε να βγάλει εκτός ενδεκάδας τον Μαλντίνι, επειδή ήταν ο νονός του συλλόγου".
Στην συνέχεια ο Ταρίμπο Γουέστ πρόσθεσε: "Επειδή είχα μια καλή σχέση τον πήρα τηλέφωνο (σ.σ. τον Μάσιμο Μοράτι) για να του πω τι γίνεται. Μου είπε πως στην Μίλαν αυτά ήταν φυσιολογικά. Κανείς δεν μπορούσε να βγάλει τον Μαλντίνι από την ενδεκάδα. Ήμουν σοκαρισμένος. Τότε έλεγαν πάρα πολλά ψέματα για μένα επειδή ήθελαν να φύγω. Στα τέσσερα παιχνίδια που έπαιξα ήμουν ο καλύτερος στο γήπεδο, αλλά το συμβόλαιο μου δεν ανανεώθηκε".

Keywords
Τυχαία Θέματα