Ταξίδεψε με φουσκωτό από την Τουρκία στην Αγγλία για να βρει τον έρωτά του!

20:15 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Όταν ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα δεν υπολογίζεις κανένα εμπόδιο, ούτε αποστάσεις, ούτε καν μια πιθανή... χυλόπιτα!

Κάτι τέτοιο συνέβη σε έναν ναυτικό, πρώην CEO σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, από την Τουρκία, ο οποίος ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μια τουρίστρια από τη Βρετανία σε ένα ταξίδι του στην Κύπρο και πήρε την απόφαση να ταξιδέψει με ένα φουσκωτό από την Τουρκία στο Πλίμουθ για να την βρει. Όταν έφτασε εκεί μετά από επτά μήνες, η υποδοχή του δεν ήταν αυτή που θα ήθελε!

Ο 38χρονος Ραμαζάν Νογιάν Κουλούμ έζησε μια ιστορία από αυτές που συναντάμε σε ταινίες του Χόλιγουντ ή έστω στα τουρκικά σίριαλ χωρίς όμως το... happy end!

Το καλοκαίρι του 2005, ο Ραμαζάν σε ένα ταξίδι του στην Κύπρο γνώρισε την όμορφη Κόρτνεϊ Μούρεϊ από την Βρετανία, ενώ έκαναν και οι δυο υποβρύχιες καταδύσεις και ο έρωτας, για τον Ραμαζάν, ήταν κεραυνοβόλος!

Η Κόρτνεϊ για πολλά καλοκαίρια εργαζόταν σε ένα κυπριακό εστιατόριο και ο Ραμαζάν πήγε και την βρήκε εκεί παρακαλώντας την συνεχώς να τον παντρευτεί. Μάλιστα κάποια στιγμή βρήκε το κινητό της κοπέλας και από τότε δεν την άφησε σε ησυχία με κλήσεις και μηνύματα.

Η Κόρτνεϊ αρνιόταν συνεχώς να ενδώσει και ο Ραμαζάν έφτασε σε σημείο να εμφανιστεί στο εστιατόριο με μαχαίρι! Έτσι, επενέβησαν οι αρχές και η κοπέλα φοβήθηκε και έφυγε για την πατρίδα της. Εκεί ξεκίνησε μια νέα ζωή και μάλιστα παντρεύτηκε. Όμως ο Ραμαζάν δεν έπαψε ποτέ να την ψάχνει.

Το 2011, ο άντρας κατάφερε να βρει την κοπέλα στο Facebook στέλνοντάς της συνεχώς μηνύματα αγάπης και ζητώντας της να τον παντρευτεί! Αυτή όμως τον «μπλοκάρισε» για να μην μπορεί να επικοινωνεί μαζί της.

Έτσι, ο 38χρονος τον περασμένο Απρίλιο αποφάσισε να πάει από το Μπόντρουμ μέσω θαλάσσης στη Βρετανία για να τη βρει με το μήκους 16 ποδιών φουσκωτό του. Μάλιστα δημιούργησε και την ιστοσελίδα «Hunger Strike For Courtney Murray», την οποία ανανέωνε συνεχώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μετά από ένα ταξίδι επτά μηνών μέσα από την Αδριατική, τη Μεσόγειο και τον Ατλαντικό Ωκεανό, ο ερωτευμένος Τούρκος έφτασε μεν στη Μεγάλη Βρετανία, όμως δεν μπόρεσε να βρει την αγαπημένη του, η οποία τον αποφεύγει συστηματικά.

Μάλιστα, οι συγγενείς της τον είχαν προειδοποιήσει ότι αν την πλησίαζε θα ειδοποιούσαν την αστυνομία, για να τον συλλάβει. Κι έτσι έγινε με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν και να ετοιμάζονται να τον απελάσουν καθώς δεν έχει μαζί του ούτε βίζα, ούτε διαβατήριο.

Ο ίδιος δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε απεργία πείνας για να διατυμπανίσει παντού το πόσο πολύ και απεγνωσμένα θέλει την Κόρτνεϊ!

Keywords
Τυχαία Θέματα