Τελευταίες θέσεις για τους «8»

15:07 13/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΕΛΣΙ-ΝΑΠΟΛΙ
"ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ ΜΠΡΙΤΖ", Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Στο Λονδίνο η Νάπολι θα επιδιώξει ακόμα μια υπέρβαση στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ στοχεύοντας στην πρόκριση επί της Τσέλσι εκμεταλλευόμενη και το προβάδισμα που της δίνει το 3-1 του πρώτου αγώνα.
Ο Βάλτερ Ματσάρι θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του από τις κερκίδες καθώς θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του με τον Ιταλό τεχνικό να μην υπολογίζει στον τραυματία Ντοναντέλ και να στηρίζεται ξανά στην τριάδα Χάμσικ-Καβάνι-Λαβέτσι.
Η Τσέλσι από την μεριά της, από την στιγμή

που ανέλαβε προπονητής ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, έχει μόνο νίκες και η αισιοδοξία επέστρεψε στο στρατόπεδο της ομάδας και πλέον όλοι στοχεύουν στην ανατροπή και στην πρόκριση. Αμφίβολοι για το παιχνίδι είναι οι Τέρι, Μποσίνγκουα που ήταν τραυματίες τις προηγούμενες μέρες.
Ως γηπεδούχος η Τσέλσι κόντρα σε ιταλικές ομάδες έχει απολογισμό 4 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία ενώ στις δέκα περιπτώσεις που έχει χάσει στο πρώτο παιχνίδι έχει προκριθεί στις 6 εξ αυτών. Σε αγγλικό γήπεδο η Νάπολι έχει βρεθεί δυο φορές με απολογισμό μια ήττα και μια ισοπαλία ενώ από τις 13 φορές που πήγε εκτός έδρας για την ρεβάνς ενώ είχε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι κατάφερε να διαφυλάξει το προβάδισμα της στις 9 από αυτές.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
"ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ", Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)
Το γκολ του Ουέρνμπλουμ στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα έδωσε νέο ενδιαφέρον στην ρεβάνς μετά το 1-1 του "Λουζνίκι" ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αν θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια της για κατάκτηση του 10ου τροπαίου.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Καρίμ Μπενζεμά με τον τραυματία Ντι Μαρία να είναι ο μοναδικός απών.
Για το καλύτερο θα αγωνιστεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Λεονίντ Σλούτσκι να μην υπολογίζει στον τραυματία Μαρκ Γκονζάλες ενώ ο Ακινφέεφ είναι εξαιρετικά αμφίβολος έπειτα από την πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.
Στις 9 φορές που η Ρεάλ υποδέχτηκε ρωσική ομάδα έχει 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα ενώ από τις 21 περιπτώσεις κατά τις οποίες ήρθε ισόπαλη στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας έχει καταφέρει να προκριθεί στις 20 από αυτές. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αήττητη επί ισπανικού εδάφους με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και από τις πέντε περιπτώσεις που πήγε στην εκτός έδρας ρεβάνς έχοντας φέρει ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι έχει αποκλειστεί τις τρεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα