Τελειώνει από Σκοτία ο Λεβίν

07:17 18/10/2012 - Πηγή: AEK365

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σκοτίας θα έχουν συνάντηση τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν αναφορικά με το μέλλον του Κρεγκ Λεβίν.
Ελάχιστες είναι οι ελπίδες της Σκοτίας να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά το τραγικό της ξεκίνημα. Απέναντι στο Βέλγιο δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 που την άφησε ακόμα περισσότερο πίσω.
Η θέση του τεχνικού της ομάδας, Κρεγκ Λεβίν μόνο ασφαλής δεν μπορεί να θεωρηθεί με τον Σκοτσέζο τεχνικό να είναι το βασικό θέμα συζήτησης των ανθρώπων

της ομοσπονδίας τις επόμενες ημέρες, καθώς θα συζητηθεί το ενδεχόμενο αποπομπής του από το πόστο του.
Ο γενικός αρχηγός της Σκοτίας, Στιούαρτ Ρέγκαν τόνισε: «Αυτή είναι μία απόφαση που θα πάρει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αποφάσεις. Είναι κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Είναι σημαντικό να συζητήσουμε όλοι μαζί και να δούμε τι έφταιξε στα τελευταία παιχνίδια και για ποιον λόγο γίνεται αυτή η συζήτηση», είπε αρχικά για να συνεχίσει:
«Είμαστε απογοητευμένοι από τα τελευταία παιχνίδια. Κοιτάμε το πρόγραμμα και ελπίζαμε όλοι να είχαμε καλά αποτελέσματα. Ξέραμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι με το Βέλγιο. Ωστόσο, αυτό που πόνεσε περισσότερο ήταν η ήττα με ανατροπή από την Ουαλία», είπε συγκεκριμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα