Τελειώνει του Κάλα!

11:41 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν αποκλείεται σήμερα να έχουμε μία νέα αποχώρηση από το ρόστερ της ΑΕΚ! Όχι δεν πρόκειται για τους Λεονάρντο και Καράμπελα, αλλά για τον Κάλα! Ισπανικό δημοσίευμα, και πιο συγκεκριμένα του site elperiodicodearagon.com, αναφέρει ότι σήμερα σε συνάντηση που θα υπάρξει στα Σπάτα μεταξύ του προέδρου της ΑΕΚ και του Νίκου Κωστένογλου θα συζητηθεί το θέμα Κάλα και αναμένεται να τελειώσει θετικά ή αρνητικά

για τη Σαραγόσα, η οποία εδώ και καιρό ενδιαφέρεται για τον Ισπανό αμυντικό.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αποκαλύπτει ότι χθες έγινε συνάντηση των Αδαμίδη - Γκρέταρσον με τον τεχνικό διευθυντή της Σαραγόσα, Αντόνιο Πριέτο, με θέμα συζήτησης φυσικά τη μετακόμιση του Κάλα στην ομάδα που βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ! Επίσης, τονίζεται ότι η Σεβίλλη δεν έχει κανένα πρόβλημα να «σπάσει» ο δανεισμός του από την ΑΕΚ, ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει και το θέμα τώρα είναι να μην αναγκαστεί η Σαραγόσα να δώσει κάποια λεφτά στην ΑΕΚ διακόπτοντας τον δανεισμό του Κάλα!

Οι Ισπανοί, γράφουν ότι από τη Σαραγόσα έλεγαν χθες ότι η υπόθεση του Κάλα «είναι περίπλοκη, αλλά μπορεί να γίνει η μεταγραφή» και περιμένουν σήμερα να τελειώσει αυτή η ιστορία που εντελώς αθόρυβα, μπορεί να στοιχίσει στην ΑΕΚ.

Κοντολογίς, όπως τα γράφουν οι Ισπανοί η ΑΕΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να διακόψει τον δανεισμό του Κάλα, αρκεί να πάρει έστω και λίγα ευρώ. Η Σαραγόσα επιθυμεί να αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό χωρίς κόστος και η Σεβίλλη αφήνει τις δύο ομάδες να τα βρουν μεταξύ τους! Εξ ου και οι όποιες συζητήσεις γίνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα