Τελικά δεν απήγγειλε τις κατηγορίες ο… Θωμαΐδης

09:32 28/4/2015 - Πηγή: AEK365

Τελικά το αποκλειστικό της εφημερίδας «Γαύρος» επιβεβαιώθηκε. Μπορεί ο Μαρινάκης να μην πήγε τελικά στην Ευελπίδων αλλά αυτός ήταν ο πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ που ήταν να πάει χθες να παραλάβει το κατηγορητήριο του όπως μόνο η συγκεκριμένη εφημερίδα έγραψε.

Ούτε ο Βαγγέλης πήγε, αφού έστειλε τον δικηγόρο του που τον έχει κι ο μεγάλος πρόεδρος Κομπότης, ούτε βέβαια οι οπαδοί του ΠΑΟ που θα έκαναν υποδοχή, ούτε οι οπαδοί

του Ολυμπιακού για στήριξη στον πρόεδρο που τον συκοφαντεί ο Θωμαΐδης κι ο Τουίτης. Nα μου πεις εδώ οι Ολυμπιακοί δεν πήγαν στη φιέστα κι... άστα του πρωταθλήματος, στην Ευελπίδων θα πήγαιναν. Τέλος πάντων. Σημασία έχει πως από χθες το μεσημέρι όλα τα ελληνικά ΜΜΕ και πολλά ευρωπαϊκά ανέφεραν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος του Ολυμπιακού, κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Το γράφουν και το λένε πλέον όλοι. Και για να μην μπερδευτούν πάλι οι φίλοι Ολυμπιακοί να τονίσω πως δεν είναι αναδημοσίευση... ρεπορτάζ Θωμαΐδη. Είναι δικαστικά έγγραφα από εισαγγελέα και ανακριτή αυτά που τα αναφέρουν. Και δεν βασίζονται σε καταγγελίες... Τουίτι. Περιλαμβάνουν διάφορα στοιχεία από ηχογραφημένες συζητήσεις μεταξύ Πακιστανών που φροντίζουν να αθωωθεί ο Γάζωρος και να πάρει το ματς στα χαρτιά μέχρι συνομιλία του ίδιου δραστήριου Πακιστανού με τον Κινέζο Ξιάν Ξιάν από τη... Χίο για τον διαιτητή που έπρεπε να παίξει στα πλέι οφ ανόδου από την Β' στην Α' Εθνική.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα