Τελικό ονειρεύεται ο Κοβάσεβιτς

10:06 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τους "32" του Europa League που έφερε την Ρούμπιν Καζάν αντίπαλο του Ολυμπιακού έχει σκορπίσει μεγάλη αισιοδοξία στην διοίκηση της πειραϊκής ομάδας η οποία "βλέπει" μέχρι και τελικό όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Σερβίας, ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού

αναφερόμενος στην εφετινή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη τόνισε: "Πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα όσα κάναμε φέτος στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πληρώσαμε τα όσα έγιναν στο Ντόρτμουντ. Η νίκη της Μαρσέιγ στην Γερμανία μας άφησε έξω, αλλά θα συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη. Θα συνεχίσουμε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και την νέα χρονιά. Θα είναι καταπληκτικό αν καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό του Europa League".
Για τον Μάρκο Πάντελιτς, ο Κοβάσεβιτς δήλωσε: "Έχει δείξει την κλάση του και πόσο σπουδαίος επιθετικός είναι. Έχει πετύχει κρίσιμα γκολ για την ομάδα, αλλά πάνω από όλα είναι σωστός επαγγελματίας. Έχει δείξει ότι πάνω του μπορεί να βασίζεται η ομάδα, ενώ δεν έχει πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο".
Όσο για τον Λιούμπομιρ Φέισα: "Είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με τεράστιες δυνατότητες. Δυστυχώς όμως έχει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουμε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες οι οποίες είναι πολύ μεγάλες".

Keywords
Τυχαία Θέματα