Τέλος η Χαλ Σίτι, έρχεται η Χαλ Τάιγκερς

12:38 9/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η Χαλ Σίτι είναι ένα ακόμα από τα... θύματα του μάρκετινγκ και των εμπορικών συμφωνιών καθώς ο ιδιοκτήτης της, ο Ασέμ Αλάμ, αποφάσισε να αλλάξει την ονομασία της αγγλικής ομάδας βγάζοντας το "Σίτι" και βάζοντας το "Τάιγκερς".
Μάλιστα από το όνομα θα αφαιρεθεί το συνοδευτικό AFC (Association Football Club"με τον Ασέμ Αλάμ να δηλώνει: "Το Χαλ Σίτι είναι άσχετο. Δεν μου αρέσει η λέξη Σίτι γιατί είναι κοινή. Σχετίζεται επίσης με την Λέστερ, την Μπρίστολ, την Μάντσεστερ και αρκετά ακόμα κλαμπ. Δεν μου αρέσει να είμαι σαν όλους τους άλλους. Θέλω ο σύλλογος

να είναι ξεχωριστός. Έχει να κάνει με την ταυτότητα. Το Σίτι αποτελεί μια χάλια ταυτότητα και το Hull City Association Football Club είναι πολύ μεγάλο. Στον εμπορικό κόσμο, όσο πιο μικρό το όνομα τόσο το καλύτερο. Μπορεί να απλωθεί πιο εύκολα. Με την λέξη Τάιγκερς έχουμε ένα πραγματικά δυνατό μπράντ".
Με δεδομένες τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν ο ιδιοκτήτης της Χαλ θα προχωρήσει σε μια μέση λύση και έτσι εντός Αγγλίας ο σύλλογος θα λέγεται "Χαλ Σίτι Τάιγκερς" ενώ εκτός Αγγλίας "Χαλ Τάιγκερς".
Ο Εχάμπ Αλάμ, γιος του προέδρου και αντιπρόεδρος στο σύλλογο, αφού τόνισε ότι καταργούνται τα αρχικά AFC από το όνομα, υποστήριξε ότι δεν περιμένει από όλο τον κόσμο να αποδεχθεί την αλλαγή: "Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να αποκαλεί το σύλλογο όπως του αρέσει, είναι η δική τους ομάδας. Δεν θα πάμε στους οπαδούς και θα τους πούμε ότι όλοι πρέπει να αναφέρονται στην ομάδα με τον ίδιο τρόπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα