Τέλος ο Κονσεϊσάο

20:32 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Παρά την τεράστια θέληση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να αναλάβει την ΑΕΚ και της Ενωσης να το προσλάβει φαίνεται πως ο "γάμος" δεν θα γίνει. Ο πρόεδρος της Ολανένσε Ισίντορο Σόουζα δέχτηκε διακανονισμό αλλά ανέβασε τις απαιτήσεις στις 200.000 (!) ευρώ και η ΑΕΚ αποσύρθηκε οριστικά από την υπόθεση. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που δεν περίμενε αυτή την σκληρή γραμμή από τον πρόεδρο της ομάδας του ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ

και μάλιστα τους είπε πως αν θέλουν μπορεί να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ του είπαν πως αν καταφέρει να αλλάξει γνώμη στον πρόεδρο θα έχει χρόνο μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα αλλά τον ενημέρωσε πως ήδη προχωράει σε διαπραγματεύσεις με άλλους προπονητές.

Παράλληλα η ΑΕΚ αποσύρθηκε οριστικά και από την υπόθεση Πάντιτς και αυτό έχει να κάνει καθαρά με τις απαιτήσεις του. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενοχλήθηκαν από το γεγονός πως το μοναδικό πράγμα που απασχολεί από την πρώτη μέρα τον Πάντιτς είναι να εξασφαλίσει τα χρήματα του. Οι απαιτήσεις του είναι σχεδόν 50% επιπλέον των χρημάτων που ζήτησε ο Σέρτζιο και ζητάει το 50% μετρητά και τα υπόλοιπα με εκχώρηση από χορηγό. Ετσι σχεδόν ταυτόχρονα και οι δύο πρώτοι στόχοι της ΑΕΚ χάθηκαν και πλέον κοιτάει άλλες λύσεις με στόχο να κλείσει προπονητή μέχρι τα μεσάνυχτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα