''Τεράστια εμπειρία, εκπληκτική ατμόσφαιρα''

16:57 2/6/2013 - Πηγή: AEK365

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για την Έλληνα διεθνή διαιτητή Γιώργο Σταυρίδη ήταν η συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών στην υδατοσφαίριση ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και την Γιουγκ Ντουμπρόβνικ όπου η σερβική ομάδα επικράτησε με 8-7 και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ο Σταυρίδης σφύριξε για τέταρτη φορά σε τελικό φάιναλ φορ,

ενώ έχει διαιτητεύσει ακόμα σε σπουδαίους αγώνες κι άλλων μεγάλων διοργανώσεων, ανάμεσά τους και σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων (τον μεγάλο των Γυναικών και τον μικρό των Ανδρών), αλλά και δυο σε τελικούς Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Ο ίδιος μας δήλωσε λίγο μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην πισίνα "Μπάνιτσα" του Βελιγραδίου:

"Ηταν μια ακόμα τεράστια εμπειρία, στον τέταρτο τελικό μου σε φάιναλ φορ Τσάμπιος Λιγκ. Τα πήγαμε πολύ καλά. Βοήθησε και το γεγονός ότι παίξαμε μαζί με τον έμπειρο Ιταλό Μασιμιλιάνο Καπούτι, αλλά συνέβαλαν και οι σπουδαίοι αυτοί παίκτες των δύο ομάδων με τη συμπεριφορά τους. Τους δώσαμε από την αρχή κατεύθυνση και ακολούθησαν τις συμβουλές μας και τις εντολές μας. Έτσι ο νους τους ήταν μόνο στο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν 7.000 άτομα ήταν φανταστική, εκπληκτική και χωρίς κανένα επεισόδιο. Αλλά και διοργανωτικά ήταν όλα καλά. Πραγματική διαφήμιση για το άθλημα. Και νομίζω δίκαια το πήρε ο Ερυθρός Αστέρας, ήταν καλύτερος. Πάμε για του χρόνου".

Keywords
Τυχαία Θέματα