Τεράστιος ΑΠΟΕΛ

23:40 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 7ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΑΠΟΕΛ-ΠΟΡΤΟ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

Εκπληκτικά πράγματα από τον ΑΠΟΕΛ που με ψυχή και ωραία μπάλα νίκησε με 2-1 την Πόρτο και έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση. Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο με τον ΑΠΟΕΛ

να ζητά πέναλτι στο 17' σε ανατροπή του Χαραλαμπίδη μέσα στην περιοχή. Τρία λεπτά μετά ο Αΐλτον είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Τελικά η πίεση των Κύπριων απέδωσε καρπούς στο 42' όταν ο Βαρέλα ανέτρεψε τον Αΐλτον και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός το εκτέλεσε και έκανε το 1-0. Η Πόρτο μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας την ισοφάριση. Στο 63' ο Ροντρίγκες είχε ένα καλό σουτ αλλά ο Πάρντο απέκρουσε. Ο ΑΠΟΕΛ αμυνόταν πολύ σωστά και οι «Δράκοι» απειλούσαν μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Στο 88' όμως η Πόρτο κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μοράις στον Ροντρίγκες. Ο Χουλκ δεν αστόχησε και ισοφάρισε. Αυτό όμως δεν πτόησε τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς που στο 90' συνδυάστηκαν ιδανικά και με κοντινό πλασέ του Μαντούκα έκαναν το 2-1 που τους έδωσε και τη μεγάλη νίκη.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Πάολο Ζόρζε, Ολιβέϊρα, Πουρσαϊτίδης, Σολωμού, Πίντο, Μοραίς, Χαραλαμπίδης, Τρισκόφσκι (85'Σολάρι), Μαντούκα (91'Αλεξάνδρου), Αίλτον (77'Γιάχιτς).

ΠΟΡΤΟ: Ελτον, Περέϊρα, Φερνάντο (60'Γκουαρίν), Μανγκάλα, Βαρέλα (60'Τζέιμς Ροντρίγκες), Ρολάντο, Φουτσίλε, Μπελούτσι (76'Ντεφούρ), Μουτίνιο, Κλέμπερ, Χουλκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα