Τεσσάρα στα Γιάννενα ο Λεβαδειακός!

20:26 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Σιδηρόπουλος

Σημαντική βαθμολογική ανάσα -λίγο πριν αρχίζει να νιώθει... ασφυξία- πήρε ο Λεβαδειακός, ο οποίος κατάφερε στα Γιάννενα να πάρει μετά από καιρό την μόλις δεύτερη ως τώρα νίκη του στο πρωτάθλημα, με το επιβλητικό

4-0.

Ο Λεβαδειακός μπήκε από την αρχή καλύτερα στο παιχνίδι και στο 12' είχε την πρώτη του ευκαιρία με δυνατό σουτ του Ορτέγκα, όμως ο Βελλίδης έδιωξε με το πόδι. Ο ΠΑΣ απάντησε με ένα άστοχο σουτ του Ίλιτς στο 17' και μια κεφαλιά του Μπέριος στο 27', ενώ στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα άστοχο σουτ του Μαχαίρα και στο 29' είχε την ίδια τύχη ένα πλασέ του Μάντζιου από καλή θέση. Τελικά το γκολ για τον Λεβαδειακό ήρθε στο 38'. Ο Κονέ έκανε τη σέντρα και ο Τομάς πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά του Βελλίδη για το 1-0. Πριν ο ΠΑΣ ...συνέλθει, οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43'. Πάλι από σέντρα του Κονέ, ο Μάντζιος έκανε ένα δυνατό σουτ στην κόνηση και έγραψε το 2-0.

Παρά το ξεκάθαρο προβάδισμα του Λεβαδειακού, ο ΠΑΣ δεν βγήκε ιδιαίτερα... αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος. Δεν κατάφερε να ασκήσει ιδιαίτερη πίεση και να δημιουργήσει ευκαιρίες για να μπει ξανά στο ματς. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 61΄ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, με τον Μιλιοσάβλιεβ να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει σωστά. Μάλιστα, στο 68' ήρθε και τέταρτο γκολ για τον Λεβαδειακό, με την άμυνα των Ιωαννίνων να συλλαμβάνεται... κοιμώμενη, με αποτέλεσμα ο Μάντζιος να περνά και τον Βελλίδη και να κάνει το 4-0(!). Στη συνέχεια ο ΠΑΣ είχε δύο ευκαιρίες με μια κεφαλιά του Μπέριος στο 75' και ένα σουτ του Ορτέγκα στο 80', όμως δεν κατάφερε να πετύχει ούτε το... γκολ της τιμής.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (60' Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (83' Σαπαλίδης), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα (60' Χαρίσης), Τσάβες, Λίλα.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος (83' Σοτέλο), Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς (64' Γκόμεζ), Τόμας, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (72΄ Νικολακάκης), Κονέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα