Τέσσερα προβλήματα για Αγγλία

17:47 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Πρόκειται για τους Μίκαελ Κάρικ, Ντάνι Γουέλμπεκ, Στίβεν Τζέραρντ και Ντάνιελ Στάριτζ, οι περισσότεροι από τους οποίους αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων τους το Σαββατοκύριακο.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε όλο το 90λεπτο κόντρα στην Άρσεναλ, όμως στο φινάλε αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, στο σημείο δηλαδή που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες εβδομάδες. Από τη μεριά του, ο συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ, Ντάνι Γουέλμπεκ συνεχίζει να έχει πρόβλημα στο γόνατο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί καθόλου στο χθεσινό

ντέρμπι.

Όσον αφορά τον Τζέραρντ, η αναγκαστική αλλαγή του στο 66' της αναμέτρησης με τη Φούλαμ δεν ήταν κίνηση τακτικής από το τεχνικό τιμ της Λίβερπουλ. Ο έμπειρος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και αποφασίστηκε να αντικατασταθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Στάριτζ, ο οποίος δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα στο πόδι και έδωσε τη θέση του στον Μόουζες δέκα λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ, ο Ρόι Χότζον δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα μπορέσει να υπολογίσει στις υπηρεσίες τους. Και αν για το παιχνίδι με τη Χιλή (15/11) έχει αφήσει ο ίδιος να εννοηθεί ότι ούτως ή άλλως θα έκανε πειράματα στην ενδεκάδα, με παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, για το ματς με τους Γερμανούς (19/11)- το οποίο αποτελεί «δυνατό» τεστ- θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα