Τέσσερις Έλληνες πίσω από την μεγαλύτερη ληστεία της Κρήτης

20:32 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα χρόνο μετά λύθηκε από την αστυνομία μια από τις μεγαλύτερες ληστείες σε βάρος χρηματαποστολής στην Κρήτη, όπου είχαν κλαπεί περισσότερα από ένα εκατ. ευρώ.

Η ασφάλεια Ηρακλείου συνέλαβε τέσσερις Έλληνες ηλικίας 34, 30 33 και 31 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο, έναν ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, έναν συνιδιοκτήτη ψητοπωλείου και έναν

οδηγό ταξί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις συλληφθέντες, στις 30.09.2011 στις Βασιλείες Ηρακλείου, χρησιμοποιώντας κλεμμένα οχήματα, ακινητοποίησαν όχημα χρηματαποστολής και με τη χρήση βαρύ οπλισμού και εργαλείων κοπής μετάλλων, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό του 1.060.000 ευρώ, όπως έγραφε το Δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ στις 01.10.2011.

Τελικά μετά τις έρευνες της ασφάλειας αλλά και τα πειστήρια από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων δραστών της ένοπλης ληστείας, οι οποίοι και εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης, σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τουφέκι και ένα πιστόλι, είδη οπλισμού, εξαρτήματα όπλων και πυρομαχικά και χρηματικό ποσό 8.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα